Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Respawn, Apex Legends'taki Hilecilerle Alakalı Yeni Planlarını Paylaştı

 
Online oyunlarda özellikle de free-to-play olan çevrimiçi oyunlardaki hile sorununa son zamanlarda geliştirici firmalar savaş açmış gibi gözüküyor.
 
Şimdi ise Respawn ana amaçlarının hilecilerden kurtulmak olduğunu dile getirdi. Nitekim, Apex Legends piyasaya sürüldüğünden bu yana hileciler oyun için en büyük problemlerden birisiydi.
 
Bundan önce firma, bu zamana kadar 16.000 hileciyi oyundan uzaklaştırdığını açıklamıştı. Ayrıca Respawn, hilecilerle kesin olarak başa çıkmak için bu tür oyuncuların aygıt kimliklerini banlamıştı. Buna rağmen Apex hileciliğin tamamen önüne geçemedi. Şimdi ise firmanın yeni planları var.
 
Respawn'daki geliştiriciler, Reddit'te bir liste hazırladı. Bu planlardan birkaçı "hilecileri algılayan ve otomatik olarak yasaklayan bir model oluşturmak için makine öğrenimini kullanma", "yeni hilelere uygun yeni çalışmalar" olarak geçiyor.
 
Respawn'ın Reddit'te paylaştığı listenin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VGR Apex Legends Respawn Hile Cheat Makine öğrenimi
Yo-kai Watch 1 Switch'e Geliyor The Lion King ve Aladdin Oyunları Steam ve GOG'da Satıştan Kaldırıldı

Guest-BED3C3818

16.7.2019 08:40:20

0
Respawn hilecilere karşı 'fazladan' bir şey yapmıyor söyledikleri her şey yalan. Pc de oyun hileci kaynıyor ne ban var ne bir şey. Yok hileciler hilecilerle eşleşecekmiş, madem tespit edebiliyorsun eşleştirmek için banka gitsin ip ban dediler hepsi boş laf çıktı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız