Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resistance'a Üçleme Paketi Geliyor


     Son oyunun yaptığı düşük satışların ardından seriyi devam ettirmeyeceğini açıklayan Insomniac Games, Resistance serisi adına üçleme paketi hazırlıyor.
 
     Bugün yapılan açıklamaya göre Resistance'ın Trilogy paketi, 17 Kasım 2006'da çıkan Resistance: Fall of Man'in yanı sıra Resistance 2 ve Resistance 3'ü içerecek. Amazon Fransa'da satış fiyatı olarak 59.99 euro gösterilen Trilogy paketinin çıkışı olarak 16 Mayıs verilmiş.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Resistance 3 Sony Insomniac Games PS3 resistance 2 resistance: fall of man resistance trilogy
Crysis 3 Konsollarda DX11 Grafiği Sunacak Söylenti: Steam, Linux'a Uyarlanıyor

CTR_JackaL

25.4.2012 12:11:47

+1
Resistance fall of man ilk PS3 oyunlarımdandır zamanında çok oynardım halada elimde mevcut, 2. side Epey geniş kapsamlı bir multiplayer deneyimi sunuyordu Co-Op modu 8 kişi ile akın eden yaratıkları öldürmek ve 64 kişilik Multipaleyer desteği Çok eğlenceliydi. 3. oyun Betasına katılmıştım ama pek sevmedim o yüzdende almadım, Ama ilerleyen zamanlarda Seriyi komple oynadığım için senaryosunu bitirip bir köşeye koyabilirim, Ama Resistance 1 ve 2 yi hala multiplayer oynarım Heleki Resistance FOM Capture the Flag çok zevkli arada halaa giriyorum ve sıfır lag
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resistance 3
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız