Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil'ın Yaratıcısı Zenimax'e Katıldı


 
    Zenimax oyun dünyasında gittikçe gücünü arttırıyor. Bünyesinde id Software, Bethesda Softworks, Vir2L Studios, Mud Duck Productions, ZeniMax Online Studios, Arkane Studios gibi önemli geliştiricileri bulunduran firma büyük bir adım daha attı.
 
    Zenimax tarafından yapılan açıklamaya göre Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami'nin oyun stüdyosu Tango Gameworks satın alındı. Shinji Mikami, Vanquish sonrasında kendi stüdyosu olan Tango'yu kurmuştu, fakat firmanın henüz bir oyunu açıklanmadı.
 
      Bu satın alma işlemi dolayısıyla bir açıklama yapan Mikami "En üst kaliteye sahip oyunların gelişimini destekleyen, güven duyan, anlayış gösteren bir yayıncı bulmak ve ortak çaba ile çalışmak  rahatlatıcı" sözleriyle durumdan memnuniyetini dile getirdi.
 
      Ayrıca Zenimax patronu Robert Altman da " Shinji Mikami oyun endüstrisinin en iyi geliştiricilerinden birisi olarak yıldız olma şöhretine erişmiştir." sözleriyle ünlü yapımcıyı övdü.
 
      Bakalım Shinji Mikami yeni evinde nasıl bir oyunla karşımıza çıkacak. Zenimax'in desteğiyle büyük işler başarması olası.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Vanquish Platinum Games Shooter Shinji Mikami Resident Evil
Tony Hawk: Shred'in TV Reklamı Atom Bombası Crysis'ta Bir Başka Patlıyor

Hardcore_Yunusutaro

28.10.2010 21:58:01

0
REZALET!!!!!!!!!!!!BU GİDİŞLE PİYASADA SERBEST YAPIMCI KALMIYACAK.3 VAKTE KADAR AMANİTA DESİGN İ DE ALIR ZENİMAX!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vanquish
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız