Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil Village Satışları 5 milyonu Aştı

 
 
Capcom, Resident Evil Village satışlarının dünya çapında beş milyon birimi aştığını duyurdu.
 
Resident Evil Village, 7 Mayıs'ta dünya çapında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Steam üzerinden PC ve Stadia için çıktı. Capcom, 26 Mayıs'ta toplam dört milyon dijital satış rakamına ulaştığını duyurdu.
 
Öte yandan Resident Evil 7: biohazard'da yaklaşık 10 ayda 4.1 milyon sattı.
 
Resident Evil serisinin sekizinci devam oyunu olan Resident Evil Village'da eşsiz bir korku deneyimi yaşa. Detaylı grafikler, heyecan verici birinci şahıs aksiyonu ve ustaca bir hikaye anlatımıyla korkmak hiç bu kadar gerçekçi ve kaçınılmaz olmadı. 
 
Steam sayfası

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Resident Evil Village Capcom PlayStation 5 Xbox Series X PC
Mario Party Superstars'ın Çıkış Fragmanı Yayınlandı Heroes of the Dark, Android ve iOS'a Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Yurtsever1453

2.11.2021 01:28:17

0
Bence az bile satmış. Village çok iyi bir oyundu.

BSC Misafiri

1.11.2021 15:27:29

0
Resident evil 2 ve 3 de aldığım hazzı sonraki oyunların hiç birinde alamadım malesef o oyunlarda kasvetli havalar müzikler kargaların sesleri bile bir harikaydı.. Save odasına girdiğinizde odadan dışarıya çıkmak istemiyordu insan.. 30 lu yaşlarda olanlar ne demek istediğimi anlamıştır.. Ancak her resident evil oyununu alır oynarım saygı duyarım

mehmetalpertr

29.10.2021 21:45:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: mehmetalpertr Oynadığım en iyi Resident Evil değildi. Ama kesinlikle RES 5-6 dan iyiydi. Hatta RE4 den bile iyiydi. Zaten RE4 resident serisinin hayatta kalma ve korkudan çıkıp aksiyona dönüşmesinin ilk adımıydı. RE5-6 da aynı kafada gitti. Ama iyi ki RES7 ve RESVIIIage ile toparladılar.</blockquote> Resident evil 5 ve 6'da evet korku gerilimden aksiyona dönüştü seri ama resident evil 4 güzel oyundu şahsi kararım. Aksiyon ile gerilimi güzel harmanlamıştı. Atmosferi vs. o zamana göre insanı germeyi başarıyordu. Sadece merakımdan soruyorum en beğendiğin resident evil hangisi seriyi yeniden oynamayı planlıyorum.
Code Veronica.. Dreamcast versiyonu.

encuni

29.10.2021 19:58:07

0
Kale kısmı cabuk bitti tadı damağımda kaldı sağda solda bulduğunuz kitapları okuyunca şemsiye şirketinin ilk kuruluşunu anlatıyor ve bu insanların neden böyle olduğunu
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

HayvanGenli

29.10.2021 19:33:47

0
Bu yilki GOTY adayim.

Kalburüstü_

29.10.2021 19:27:20

0
Resident Evil 4 favori oyunlarımdandı. Village da RE4'ün yanında yerini aldı. Hikayesi kısaydı ama gerilim ve korkuyu çok iyi veriyordu. Özellikle "look out the window" kısmında iyi düşürmüşlerdi :D

BSC Misafiri

29.10.2021 15:53:57

+1
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr Oynadığım en iyi Resident Evil değildi. Ama kesinlikle RES 5-6 dan iyiydi. Hatta RE4 den bile iyiydi. Zaten RE4 resident serisinin hayatta kalma ve korkudan çıkıp aksiyona dönüşmesinin ilk adımıydı. RE5-6 da aynı kafada gitti. Ama iyi ki RES7 ve RESVIIIage ile toparladılar.
Resident evil 5 ve 6'da evet korku gerilimden aksiyona dönüştü seri ama resident evil 4 güzel oyundu şahsi kararım. Aksiyon ile gerilimi güzel harmanlamıştı. Atmosferi vs. o zamana göre insanı germeyi başarıyordu. Sadece merakımdan soruyorum en beğendiğin resident evil hangisi seriyi yeniden oynamayı planlıyorum.

mehmetalpertr

29.10.2021 14:40:01

0
Oynadığım en iyi Resident Evil değildi. Ama kesinlikle RES 5-6 dan iyiydi. Hatta RE4 den bile iyiydi. Zaten RE4 resident serisinin hayatta kalma ve korkudan çıkıp aksiyona dönüşmesinin ilk adımıydı. RE5-6 da aynı kafada gitti. Ama iyi ki RES7 ve RESVIIIage ile toparladılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil Village
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız