Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil Village Genişletmesi The Winters 28 Ekim'de Geliyor

 
 
Capcom, Resident Evil Village'in yeni genişletme paketi The Winters'ın 28 Ekim'de yayınlanacağını duyurdu. Bunun yanı sıra Village oyuncularına çok oyunculu bir deneyim sunacak olan Resident Evil Re:Verse oyunu da aynı tarihte yayınlanacak. Çok oyunculu yapım, Resident Evil Village oyuncularına ücretsiz olacak.
 
The Winters genişletme paketi, üçüncü şahıs modunu, The Mercenaries: Additional Orders ve Shadows of Rose hikayelerini içerecek. The Winters 28 Ekim 2022'de mevcut tüm platformlara geliyor.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Ana hikaye için üçüncü şahıs modu.
- Yeni bölümleri ve oynanabilir karakterler Chris Redfield, Heisenberg ve Lady Dimitrescu içeren The Mercenaries: Additional Orders paketi.
- Shadows of Rose hikayenin devamı.
- Resident Evil Village'daki olaylardan 16 yıl sonra geçen bu yeni hikaye, baş kahraman Ethan'ın kızı Rose Winters'ın korkunç güçleriyle mücadele etmesini konu alıyor. Oyuncular, bir tedavi arayışı içerisine girecek, gizemli bir alanı keşfedecek ve hayatta kalmaya çalışacak.
 
Öte yandan The Winters genişletmesini ve ana oyunu içeren Resident Evil Village Gold Edition'da 28 Ekim 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Steam ve Stadia için fiziksel ve dijital olarak yayınlanacak.
 
Resident Evil Village yapımcısı Tsuyoshi Kanda ek olarak ana hikayenin PlayStation VR2 ve Mac için geliştirildiğini duyurdu.
 
Resident Evil Village şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Steam üzerinden PC ve Stadia için mevcut. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Resident Evil Village Capcom PlayStation 5 Xbox Series X PC
Sinematik Korku Oyunu Immortality'nin Çıkış Tarihi Açıklandı Resident Evil Re:Verse'ün Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Yurtsever1453

14.6.2022 16:39:41

+1
Resident Evil 4 'ü en az 10 defa bitirmiştim. Bu oyun da muhteşem görünüyor. heyecanla bekliyorum.

HayvanGenli

14.6.2022 15:11:10

0
Evil Within havasina burunecek gibi yeni DLC. Hikayeyi nereye baglayacaklar cok merak ediyorum.

FU-Frank Underwood

14.6.2022 13:16:32

0
Yalnız bu yeni gelecek olan dlc sadece third person olarak oynanabilecek.

BSC Misafiri

14.6.2022 11:59:42

0
resident evil 3 resident evil 2 ve resident evil 7 ye büyük güncellemeler geldi yeni nesil güncellemsi resident evil 7 ye 52 gb yuh oyunu tekrar yaptilar heralde

BSC Misafiri

14.6.2022 11:59:34

0
Bu Capcom'un Resident Evil DLC'leri gerçekten çok doyurucu oluyor. Re7'nin DLC'leri ile saatlerce eğlenceli zaman gerçişmiştim sanki oyunu ana yemek DLC'leri tatlı olarak sunuyorlar önümüze. Re Village'de de oyunu bitirdikten sonra oynamak için bahane arayanlara keyifli bir haber RE7'ye de Third Person Modu istiyoruz duy sesimizi Capcom!!! :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil Village
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız