Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil Village DLC'si Geliştirme Aşamasında; Resident Evil Re:Verse Temmuz'da çıkıyor

 
 
Capcom, Resident Evil Village için yeni ek içerik için çalışmaların "daha yeni başladığını" duyurdu. Daha fazla detay açıklanmadı.
 
Ayrıca Capcom, Resident Evil Village'e ücretsiz olarak dahil olan bağımsız çok oyunculu oyunu Resident Evil Re:Verse'in Temmuz ayında PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Resident Evil Re:Verse
 
Sevilen Resident Evil karakterleri ölümüne savaşıyor! Altı kişilik ölüm maçı savaşlarında başka oyunculara karşı becerilerini sına. Ama korkunç biyolojik silahları unutma! Zafere ulaşmak istiyorsan kahramanların ve biyolojik silahların becerilerinde ustalaşman gerekiyor. 
 
Resident Evil Village şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Steam üzerinden PC ve Stadia platformlarında mevcut. 
 
Resident Evil Re:Verse Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon macera hikaye
Republique: Anniversary Edition, PS4, PlayStation VR ve Switch için Duyuruldu Kart Oyunu Shadowverse: Champion's Battle Avrupa'ya Geliyor

HayvanGenli

15.6.2021 13:41:22

0
Ya pandeminin etkilerini Capcom burda hissetti, ayni anda DLC'lere de odaklanmaktansa oyuna odaklandi, ya da DLC 7'nin getirdigi iceriklerden buyuk olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız