Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 4 Remake'in Yakında Duyurulacağı Bildirildi

 
 
Daha önce de çeşitli söylentileri ortaya çıkan Resident Evil 4'ün yeniden yapım sürümünün yeni detayları ortaya çıktı. Yeni söylentiler Fanbyte raporundan geliyor. Rapora göre oyunun Remake sürümü çok sayıda değişikliği bünyesinde barındıracak.
 
Rapora göer Resident Evil 4 Remake, orijinalinden farklı bir yapıya sahip olacak. Dolayısıyla daha önceki Remake'ler gibi sadık bir yapım sunmayacak. Orijinal sürümün bir kısmı değiştirilerek biraz daha ürkütücü hale getirilecek. Bunun yanı sıra oyunun çoğunluğu gece vaktinde geçecek.
 
 
 
Öte yandan Fanybyte'ın kaynaklarına göre Capcom, Resident Evil 4 Remake'i 2022'nin erken döneminde duyuracak. Ancak duyuru, geliştirme sorunları ve küresel salgın sebebiyle ileri bir tarihe ertelenebilir. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Thegamer action pc nintendo wii capcom ubisoft resident evil 4 iPhone
Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu Bu Yılın ilk Core Booster Seti Battle of Chaos'u Duyurdu Horizon Forbidden West için Sinematik Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

matador_mirkhan

13.2.2022 04:14:17

0
Önce code veronika sonra bu oyun gelse iyi olurdu ya her türlü oynarız

mehmetalpertr

13.2.2022 01:39:42

0
Bundan önce Code Veronica Remake yapılması gerekiyordu. Ayrıca Code Veronica neden hala PC platformuna çıkarılmadı ben onu da merak ediyorum.

BSC Misafiri

12.2.2022 19:42:35

+4
Çok güzel bir haber bence. Oynamamış oyuncular için muazzam bir fırsat

BSC Misafiri

12.2.2022 10:21:38

+2
Bana göre tamamen gereksiz bir remake

BSC Misafiri

12.2.2022 10:21:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Remake'lerden (Ne kadar iyi olsa da bazıları) gerçekten sıkıldım. Yapılmamalı. Geçmiş geçmişte güzeldi. Şimdi başka bir zamandayız. Yeni oyunlar yapılmalı, yeni hikayeler, yeni oyun mekanikleri olmalı. Bir de hep aynı şey, ateş et, öldür, ilerle, bulmaca çöz, büyük düşmanı öldür, daha da büyük düşmanı öldür vs. vs. Tutan bir formül var, hep onu uyguluyorlar, anladım. Ama daha başka bir şeyler olmalı.
Resident evil'da çok da farklı bir formül izlenemez zaten. Bazı denemeleri oldu 6. oyunda akın dövüşü oyuna iyice yedirmeye başladılar . 5 ve 6 ayrıca iyice arcade shooter'a döndüğü zamanlardı ve iki oyun da tutmadı. Temeli mühimmat kontrollü korku oyunu olduğundan boss olacak ve boss'a gidene kadar yanında yeterli mühimmatı koruyarak mob'larda harcamadan ilerlemeye çalışacaksın . 4. Oyunu geçen sene bitirdim bu ay içinde de fan yapımı 30 küsür gb olan ve modellemelerin bazılarından tut bütün kaplamalrını gerçekten hd yapan bir mod yayınlandı. Yapay zekaya atıp ai upscale değil adam gerçekten alıp oraya en çok uyacak textureyi gerçek hayat muadili ile karşılaştırıp bulup değiştirmiş. Orjinal versiyonu çok sırıtıyordu ne kadar Hd deseler de küçük ölcekli görüntüyü kenarlarından tutup genişleterek hd yaparsan bulanıklaşır görüntü ve bulanıktı . Ama söylediğim modla birlikte oyun hiç sırıtmıyordu. Merak ettiğim nokta acaba oyunun özüne ne kadar sadık kalacaklar, ne kadar değiştirecekler. 3. oyundaki gibi oyunun orjinalindeki görevlerinin yarısını atarak yapmazlar umarım .

Ziromen

12.2.2022 09:58:27

+2
Köye gece gireceğiz, meşaleli köylüler, testereli manyak, belki güçlü bir yağmur, ben olsam eklerim, RE engine ile atmosferi hayal edin.

BlackBeasT

12.2.2022 02:57:56

+1
RE4 öncesi RE 3.5 diye bilinen prototip oynanış videosu var. Temel oyun içinde görürmüyüz acep belki DLC olarak satılır.. [link]https://www.youtube.com/watch?v=FrD5l7lHB_o&feature=youtu.be[/link]

BSC Misafiri

11.2.2022 23:45:19

0
Muthis bir haber bu ama ????????

BSC Misafiri

11.2.2022 22:18:00

+5
Remake'lerden (Ne kadar iyi olsa da bazıları) gerçekten sıkıldım. Yapılmamalı. Geçmiş geçmişte güzeldi. Şimdi başka bir zamandayız. Yeni oyunlar yapılmalı, yeni hikayeler, yeni oyun mekanikleri olmalı. Bir de hep aynı şey, ateş et, öldür, ilerle, bulmaca çöz, büyük düşmanı öldür, daha da büyük düşmanı öldür vs. vs. Tutan bir formül var, hep onu uyguluyorlar, anladım. Ama daha başka bir şeyler olmalı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız