Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 4 Remake için Genişletilmiş Oynanış Videoları Yayınlandı

 
 
Capcom, Resident Evil 4'ün yeniden yapım sürümü (remake) için kapsamlı bir bakış videosu yayınladı. Resident Evil 4 yapımcısı Yoshiaki Hirabayashi, merakla beklenen bu yeniden sürümün getireceği yenilikleri ve ne gibi sürprizlerin geleceğini gösteren yeni bir hikaye fragmanı ile ilk uzun bakışını sundu. Bunun yanı sıra birçok firma yeni oynanış videoları yayınladı.
 
Resident Evil 4 Remake, 2005 yılında piyasaya sürülen orijinal Resident Evil 4'ün yeniden yapımı. 2023 için yeniden uyanan Resident Evil 4, geliştirilmiş oyun deneyimini, yeniden tasarlanmış bir hikayeyi, canlı ve ayrıntılı grafikleri oyunculara sunacak. Remake sürüm, Capcom'un tescilli RE Motorunu kullanacak ve orijinal oyun özünü koruyacak.  
 
Resident Evil 4, 24 Mart 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 
 
Oynanış videosu (43:48 - 50:45 arası)
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu action pc nintendo wii capcom ubisoft resident evil 4 iPhone
Final Fantasy XVI için Derinlemesine Bakış Fragmanı Yayınlandı Resident Evil Village DLC'si The Winters için Hikaye Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Yurtsever1453

23.10.2022 03:36:54

0
Resident Evil 4'ü en az 10 defa bitirmişimdir. Muhteşem bir oyundu. Bu oyun da harika görünüyor.

BSC Misafiri

21.10.2022 18:03:05

0
Leon'ı daha iyi yapamazlardı gerçekten çok karizmatik ve olgun gözüküyor. RE2 Remake de daha çocuksu yüz hattı vardı aradaki gelişim muazzam. Ashley süslü kız olmuş, başkan kızı denilince akla gelen tipe daha uygun olmuş aslında ama klasikte Ashley'de makyaj bile yoktu. Bu kadar olaylar olurken makyajının hâlâ durması bir garip geldi, yağmurlu sahneler var bir süre sonra onların yok olması gibi bir şey düşünülmüşse çok enterasan olurdu :D Oynanış olarak Last of Us'dan etkilendikleri ortada ama bu tür bir oyuna eğilme, bir süre saklanıp fırsat bulunca koşarak kaçma gibi animasyonlar arasındaki akış çok başarılı geldi gözüme. Ve klasikteki sürekli envantere girme sorununu aynı şekilde Last of Us'daki gibi silah değiştirme mantığıyla çözmüşler. Klasik'ten çok daha karanlık atmosferi olması çok daha hoşuma gitti. Korku oyunu olmasa da el feneri ile karanlıkta dolaşma gerilimini en iyi bu şekilde verebilerlerdi.

BSC Misafiri

21.10.2022 18:02:58

0
Silahlar lazerli daha güzeldi umarım oyunda vardır

BSC Misafiri

21.10.2022 16:40:41

0
Harika duruyor. Türkiye'de yaşasam almam imkansızdı, kralı olsa o parayı vermem bir oyuna ama artık olur gibi duruyor :):):) Çok beğendim, RE2 Remake gibi olursa tadından yenmez benim için.

BSC Misafiri

21.10.2022 14:59:39

0
Çok iyi olm

BSC Misafiri

21.10.2022 12:30:53

0
çok iyi duruyorda. aksiyon biraz fazla gibi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız