Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 4 Remake Steam'de seri tarihinin en iyi çıkışını gerçekleştirdi

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan Resident Evil 4'ün yeniden yapımı sürümü, serinin şimdiye kadarki en büyük Steam çıkışını gerçekleştirdi. PS4, PS5, Xbox Series X/S ve Steam üzerinden PC için yayınlanan yapım yüksek puanlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. SteamDB'ye göre ilk gün Steam'de 126.717 oyuncu (eş zamanlı) tarafından oynanıyordu.
 
RE4 remake oyuncular tarafından bir hayli sevildi
 
 
 
Geçtiğimiz günlerde çıkış yapan yeniden yapım RE4'ü serinin diğer oyunlarıyla karşılaştıracak olursak; Resident Evil Village ilk gün 106.631 eş zamanlı oyuncuyla zirve yaptı. Diğer taraftan Resident Evil 2 remake 74.226 eş zamanlı oyuncuyla ulaştı ve Resident Evil 3'ün yeniden yapımı sürümü ise 60.293 oyuncuya sahipti.
 
Bu sayıyı diğer oyunlarla karşılaştıracak olursak EA'in Dead Space'i ilk gün Steam'de 30.925 eş zamanlı oyuncuyla karşımıza çıktı. Yine diğer taraftan Hogwarts Legacy, yayınlandığı hafta boyunca 879.000 eş zamanlı oyuncuyu kendine çekerek bu yılın açık ara en büyük Steam çıkış oyunu olmaya devam ediyor.
 
Geldiğimiz noktada Resident Evil 4 remake, Steam'de en çok oynanan yedinci oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle action pc nintendo wii capcom ubisoft resident evil 4 iPhone
CS:GO'dan bir rekor daha! 1,5 milyon eş zamanlı oyuncuyu geçti! Diablo 4 açık betası oyuncular tarafından yoğun talep gördü

BSC Misafiri

26.3.2023 17:22:43

0
Bitirdim, çok beğendim.. Demo'daki gibi optimize özürlü değil :) esas buna çok sevindim. Özlemişiz, olabildiğince sadık kalmışlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız