Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Reset, Greenlight'ta Oylamaya Sunuldu


    Duyurulmasıyla birlikte sunduğu grafiklerle dikkatleri çeken bağımsız yapımcı oyunu Reset'in yeni videosunun tarihi bugün 28 Ekim olarak açıklanmıştı. Oyunun yapımcısı Theory Interactive, bugün gelen duyurudan sonra bir de Greenlight sayfası oluşturmuş.
 
    Bildiğiniz üzere Steam Greenlight sisteminde oyunlar yeteri kadar oylama alınca, yapımcıya ekstra masraf çıkarmadan oyun Steam üzerinden sunuluyor. Eğer oyunu Steam'de satışta görmek istiyorsanız Reset'in Greenlight sayfasına buradan ulaşıp oylayabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Reset Theory Interactive First Person PC Bulmaca
Dishonored'ın GOTY Sürümüne Tanıtım Videosu Ed Boon, Injustice'ın PC Sürümünden Umutlu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FERFEROS

7.10.2013 20:41:17

+2
Oyun 28'inde çıkmayacak. 28'inde oynanış videosu koyacağız demişler. "As stated before, the gameplay premiere teaser is scheduled to be released October 28th and we’ll be starting the crowd funding campaign at the same time." http://reset-game.net/?p=380

BSC Misafiri

7.10.2013 20:05:27

0
Haber eksik olmuş. Oyun Greenlight'ın farklı bir kısmına konmuş. Yani buradan çok oy alırlarsa oyun Steam'e gelmeyecek, yapıcılar fikirlerinin ilgi gördüğünü anlayıp projeyi hayata geçirecekler.

cemecem21

7.10.2013 19:08:59

0
Yalnız sayfaya bakınca tuhaf b,r yazı çıkıyor. Bu sadece yapımcıya veri sağlamak için buradaki veriler oyunun steam üzerinde yayınlamasına etki etmeyecektir. gibisinden bir yazı çıkıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
RESET
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız