Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Republique'nin Kickstarter Bağışları Sona Yaklaştı

  
   Önce iPhone ve Android cihazlar, daha sonra ise PC ve Mac için duyurulan gizlilik temalı aksiyon oyunu Republique'nin bağış toplaması için son 60 saate girildi.
 
  Toplamda 500.000  dolar toplaması gereken proje, şu an yanlızca 300.000 dolara ulaşabilmiş durumda. Konu hakkında açıklamada bulunan Rebuplique proje lideri: "500.000 doların çok büyük bir para olduğunu düşünmüyorum. Bu bizim ihtiyacımız olan miktar" diyerek bu bağışın gerekliliğini vurguladı.
 
   Ayrıca bu miktarın altında bir bağış toplanması durumunda çok üzüleceğini de ifade eden Ryan Payton, "Eğer bu miktarın altında bir rakam ortaya çıkarsa hayranlarımıza ve destekçilerimize ne diyeceğimi bilemiyorum. Yanlızca 200.000 dolara daha ihtiyacımız var." dedi.
 
   Etkinliğin başarıyla mı yoksa başarısızlıkla mı sonuçlanacağını merakla bekliyoruz. Umarız başarıya ulaşır ve böylesine güzel bir oyuna sahip olabiliriz.  Yapımın Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilir ve halen bağış yapabilirsiniz.
 
   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 republique camouflaj stealth gizlilik iphone ios pc mac kickstarter Ryan Payton
Kick-Ass 2 Çekilecek Path of Exile Bu Haftasonu Açık Betada
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Frostmourne Hungers

9.5.2012 15:04:51

0
İyi oyun yapmak kadar oyuncu kitlesini tanımakta önemli.Kickstarter'da bu kadar oyuna bağışta bulunuyorsa insanlar hem yardım etmek, hem de taa seneler sonra bile anısı olacak bir olayın parçası olmak için yapıyorlar.Bu hissi de ne konsol oyuncuları ne de mobil oyuncuları paylaşabilir.Sen kalkıp ios'a özel çıkarırsan , 85.000$ yardım alıp yerinde kalırsın öyle.Ayakta 10dk oynayacağı bir oyunun parçası olmak kimseye birşey ifade etmez.Projenin 300.000$ a yaklaşması tamamen PC/Mac duyurusundan sonraki hafta içerisinde gerçekleşti.Projeyi en başta PC/Mac hedefin üstüne çıkarsak mobil platformlar şeklinde yapsalardı birçok büyük proje gibi çok rahat 700-800 bini görürlerdi Banner Saga gibi.Şubattan beri birçok farklı bağış yaptım, ancak bu adamlara zerre kuruş vermem.O kadar umut bağladıkları Apple fanlarına anlatsınlar dertlerini şimdi.
quote:

iptal olursa bağışçıların paralarını geri vericeklermi bari
Orda yazılan sadece vaad edilen miktar.Proje hedefine ulaşırsa paralar çekiliyor karttan.Önce çek hedefini tutturamazsa iade et tarzı bir olay yok.

MakaveLiVII

9.5.2012 14:14:08

0
iptal olursa bağışçıların paralarını geri vericeklermi bari

iDNZCLK

9.5.2012 13:57:12

0
bunlar brian fargo ve tim schaffer'dan alıştılarda bu adamlara neden destek çıktığımızı anlamadılar yapım için gerekli sermayeleri vardı dağıtımcı bulamıyorlardı parayı alamazsak ağlarız da demediler ryan payton gibi sadece büyük şirketlere gövde gösterisinde bulundular

BSC Misafiri

9.5.2012 13:24:53

0
millet iyi alıştı bu işe birde 500.000 az diyor azsa sen koysaydın ya adamı konusturuyorlar ..

waltran

9.5.2012 13:15:54

0
yarısından fazlasıda toplanmış aslında tamamlansa güzel olurda 300bin dolarla başlasalar kalan parayıda yavaş yavaş toplarlar projeyi iptal etmek saçma göründü gözüme.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Republique
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız