Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Renegade Kid Bu Yıl 3 Oyun Piyasaya Çıkaracak

Dementium, DS ekranlarında korkuyu en iyi yaşatan oyunlar arasında bulunuyordu

    Dementium oyunları ile iyice ünlenen Renegade Kid genellikle Nintendo konsollarını kullananlar için önemli bir firma. DS'de başarılı korku oyunlarının da geliştirilebileceğini (Resident Evil da vardı) çok iyi bir şekilde gösteren firma bu yıl 3 oyun piyasaya sürecek.
 
    İlk olarak bu ay DS için ATV Wild Ride adlı yarış oyunu raflardaki yerini alacak. Yaz aylarında ise "Smoke" adlı bir oyun yine DS kullanıcıları için yayınlanacak. 3. oyun ise "Face" adını taşıyacak ve DS dışındaki bir platform için (Wiiware?) Yaz sonunda piyasaya çıkacak.
 
    Renegade Kid aynı zamanda şu sıralar bir 3DS oyunu üzerinde çalışıyor. Bu oyunun kod adı "Planet" ve var olan bir oyunun uyarlaması olacak. Planet adı bize DS için piyasaya çıkan "Moon" adlı oyunu hatırlatıyor, bu oyunun devamının yapılması muhtemel.
 
     Planet adlı oyun için şu sıralar bir yayıncıyla anlaşmaya çok yakın olan Renegade Kid, Nintendo platformlarında yoluna devam edecek gibi görünüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendoeverything fps korku horror nintendo ds south peak
Donkey Kong da DS Oynuyor Wii ve DS için Geliştirilen Burnout İptal Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dementium 2
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız