Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remothered: Going Porcelain PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

 
Psikolojik korku üçlemesi Remothered'ın ikinci oyunu Going Porcelain PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu. 2020'de çıkacak.

Üçlemenin ilk oyunu Tormented Fathers bugün düzenlenen İtalyan Video Oyun Ödülleri töreninde 2018'in En İyi İtalyan Video Oyunu seçildi. Oyun şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda ve bu yıl içinde Switch'e de gelecek.
 
Modus Games CEO'su Christina Seelye: "Remothered: Going Porcelain'ı türün hayranlarına getirecek olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz. İlk oyun korku hayranlarının dikkatini çekti ve ikincisi de üçüncü oyunu merak içinde beklemelerini sağlayacak."

Darril Arts kreatif direktörü Chris Darril: "Remothered: Tormented Fathers'ın kazandığı başarılardan gurur duyuyorum ve üçlemenin ikinci oyununa hayat verecek işbirliği konusunda daha da gurur duyuyorum. Yeni, çılgın, korkulacak ve ağlanacak bir şeye hazır olun. Trajik bir aşk hikayesine tanık olacaksınız."
 
Stormind Games CEO'su Antonio Cannata: "Bugün, İtalyan geliştiriciler arasında en iyi korku ve bağımsız oyun stüdyosu olarak tanınmak bizim için inanılmaz bir onur. Remothered: Going Porcelain ile insanları tekrardan şaşırtmak ve korkutmak için sabırsızlanıyoruz." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Kış Mevsimi Finali Yarın Bahçeşehir SuperMassive ve 1907 Fenerbahçe Espor Arasında Oynanacak! Mortal Kombat 11 Kitana Oynanış Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız