Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remedy: Sonraki Nesil için Acele Etmeyin


 
 
     Alan Wake henüz piyasaya çıkmadı, ama şimdiden bu neslin en iyi grafikli oyunları arasına rahatça gireceğini söyleyebiliriz.
 
     Son zamanlarda yeni nesil ile ilgili söylentiler artmaya devam ederken konsol yapımcısı firmalar ise kendi konsollarının önünde uzun bir zaman olduğunu açıklıyor.
 
     Remedy'den Matias Myllyrine de sonraki nesil için acele edilmemesi görüşünde olduğunu söyledi. Diğer firmaların da benzer görüşte olduğunu ve yeni nesil için acele etmediklerini söyleyen Myllyrine, sanırım oyuncuların acele etmesinden dolayı şikayet ediyor.

     Myllyrine ayrıca oyuncuların Xbox Live ve diğer konsolların online servislerine sahip olduğunu bunun yanı sıra Natal gibi harekete duyarlı kontrol sistemlerinin de konsollların ömrünü uzatacağını belirtti.
 
    Xbox 360 ve Playstation 3 ile hala çok şey yapılabileceğini düşünen Myllyrine'in görüşleri ile Microsoft ve Sony'nin politikaları uyuşacak mı bekleyip göreceğiz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Alan Wake Remedy Xbox 360 Microsoft Action Matias Myllyrine nextgen yeni nesil konsol
Wings of Prey, Steam'de Yarı Fiyata Satılıyor SMG 2 ve Metroid Other M Yazın Çıkabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake
+ TAKİBE
AL
44 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız