Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remedy: Alan Wake 2 Baştan Sona Oynanabilir Durumda

 
 
Remedy tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon-macera oyunu Alan Wake 2, açıklamalara göre artık baştan sona kadar oynanabilir durumda. Oyunun tamamlandığını belirten bu açıklama sayesinde projenin son aşamalarda olduğunu anlayabiliriz.
 
Stüdyonun Ceo'su Tero Virtala çeşitli açıklamalarda bulundu 
 
 
 
2010 yılında Remedy Entertainment tarafından oyunculara sunulan Alan Wake için bir devam oyunu bir süredir beleniyordu ve artık yeni oyun gelmek üzere. Stüdyonun en son finansal sonuçlarının yayınlanmasının ardından Ceo Tero Virtala oyun hakkında yeni detaylar verdi ve geliştirmenin gayet iyi ilerlediğini belirtti. 
 
Virtala ek olarak şunları söyledi: "Şu anda tamamen Alan Wake 2 oyununa odaklanmış durumdayız. Oyunun yakında tüm içeriği hazır hale gelecek ve baştan sona oynanabilir durumda olacak. Ardından oyundaki hataları gidermeye odaklanacağız. Alan Wake, bizim ve şirket için yüksek değerlere sahip benzersiz bir marka.”
 
Alan Wake 2 ilk olarak 2021 gerçekleştirilen The Game Awards etkinliği esnasında duyuruldu. Bu etkinlik kapsamında oyunun bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Bu tanıtım fragmanı içerisinde ana karakteri vahşi doğada, New York City'de ve daha fazla yerde görmüş olduk.
 
Devam oyunu Alan Wake 2, 2023 yılı içerisinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformlarına çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera Alan Wake 2 remedy
14 - 17 Şubat Tarihleri Arasında Çıkış Yapacak PS4 ve PS5 Oyunları The Lord of the Rings: Gollum için Yeni Detaylar Mart Ayında Gelecek

Fearless_tr

12.2.2023 21:36:20

0
Her sene 1 tane oyun cikarmak istiyorlarmis, umarim o alan wake'in sinematik atmosfer'ini ödürüp bos dialoglarin oldugu bir oyun yapmazlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız