Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Redout: Space Assault 21 Ocak 2021'de PS4, Xbox One, Switch ve PC'ye Geliyor

 
Geliştirici 34BigThings, arcade uzay savaş oyunu Redout: Space Assault'un 21 Ocak 2021'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) platformlarına geleceğini duyurdu.

Oyun ilk olarak geçtiğimiz yıl Apple Arcade için çıkmıştı.

Türkçe dil desteği mevcut.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Redout: Space Assault, sizi 2395 yılında Mars'ın Kolonileştirilmesi sırasında Süper Yörüngesel Keşif Avcısı'nın pilotu yapıyor. Deneyimleyebileceğiniz en hızlı, destansı ve heyecan verici arcade uzay savaşının içine dalın. Işık hızında, adrenalini yükselten, tek oyunculu uzay mücadelesinde rakiplerinizi aklınızla, manevralarınızla, gücünüzle ve klasınızla yenin.
 
Poseidon Güvenlik Kuvvetlerinin yetenekli avcı pilotu Leon Barret olarak oynayın. Poseidon Corp.'ta, insanoğlu sıcak, tükenmiş bir Dünya ile soğuk ve dışa kapalı bir Ay kolonisi arasında yaşam savaşı verirken, Mars'ın kolonileştirilmesine zemin hazırlamaya çalışıyoruz. Sizin göreviniz, isyancıların ve uzay korsanlarının kökünü kurutmak, bilim insanlarımıza yardım ederek onları güvende tutmak ve tüm personelimizi sayısız tehditlerden korumak.

Devasa asteroit maden işletmelerine dalış yapın, isyancıların insansız uçaklarını ve avcılarını vurun, düşman ateşinden kaçmak için sağa ve sola tono yapın, son derece güçlü füze atışları gerçekleştirin ve tehlikeli hızlarda heyecan yaşamak için başıboş pilotlarla ve uzay definecileri ile yarışın.

Görevleri tamamlayarak Kartları ve Jetonları açacaksınız. Bunlar ile avcınızın Gövdesini, Kalkanlarını, Enerji Silahlarını ve Füzelerini yükseltebilirsiniz, ta ki devasa Ana Gemilerin karşısına çıkıp tek başınıza savaşın gidişatını değiştirebilene kadar.

Kimsenin iyi ya da kötü olmadığı bu gezegenler arası mücadelede, Leon'un rütbesinin artışını deneyimleyecek, "faydalı kötülüğün" anlamını kavrayacak, dürüstlüğün bedelini öğrenecek ve kararlılığın ne demek olduğunu anlayacaksınız. 
 
Kariyer Modu - Redout Evreni'nde hayatta kalmak ve zafer elde etmek için gerekli tüm yetenekleri öğrenin. Kabiliyetlerinizi test etmeniz ve bu zamana kadar bildiğiniz her şeyin arkasında yatan hikâyeyi keşfetmeniz için 43 görev.

Birçok Büyüyen Dünya - Egzotik yerler, görkemli olaylar ve sınırların ötesinde destansı savaşlar.

Derin Oynanış - El çabukluğunuzu, hızlı düşünme ve uyum sağlama becerinizi test ederek taktiksel üstünlüğünüzü ortaya koyun.

Daha Büyük, Daha Zalim Silahlar - Plazma Toplarından Şok Işınlarına, Raylı Toplara, Saçmalara, Havadan Havaya Füzelere ve Doldurmalı Mitralyözlere kadar çeşitli birçok silah emrinizde. Seçim yapın, yükseltin ve hatta geminize birden çok sistem entegre edin.

Modifiye Et Beni - Uzay geminizi büyütmek için yükseltin: Bırakın onlarcası gelsin ya da tek başınıza bir Muharip Savaş Gemisi ile çarpışın! Geminizin tekil özelliklerini geliştirmek ve geminizi oynayış tarzınıza uydurmak için Kartları ekleyip çıkartın ve birbiriyle değiştirin.
Kulaklarınız Bayram Etsin - Oyun deneyiminiz zorlaştıkça size daha da fena ritimler verecek tamamen dinamik müzikler! 
 
UZAYDA YAPACAK ÇOK ŞEY VAR

Raylı nişancı bölümlerinde, düşman İnsansız Uçaklarıyla, Avcılarla ve her türden düşman gemisi ile savaşın: Onları teker teker avlarken füzelerden ve mermi yağmurlarından kaçının.

Sığınakları, kaynakları ve isyancıları ararken iridyum madenlerini ve terk edilmiş uzay binalarını keşfedin: Özgürce hareket etmenin keyfini çıkarın. Dar geçitlerden geçerken motor gücünüzü azaltın ama kaportanızı çizdirmemeye de dikkat edin.

Düşman tesislerinden geçin, düşman hatlarının arkasındaki devasa uzay savaşlarına katılın ya da çabucak para kazanmak için uzay korsanlarına karşı savaşın.

 
Çıkış fragmanı:
 
 
Oynanış videosu:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Redout: Space Assault simülasyon aksiyon basit eğlence oyun
Steam'den Kaldırılan Devotion 18 Aralık'ta GOG'a Geliyor (Güncelleme: Gelmiyor) Watch Dogs: Legion için Power Suit Kıyafeti ve Ubisoft Maskesi Hediye

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Redout: Space Assault
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız