Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption 2'nin PC'ye Gelmesi için İmza Kampanyası Başlatıldı

 
 
   Rockstar Games, bugün bildiğiniz üzere yeni Red Dead oyunu Red Dead Redemption 2'yi resmi olarak duyurdu. Rockstar Games, duyurusunda oyunun 2017 yılının sonbahar döneminde PlayStation 4 ile Xbox One sistemlerine geleceğini belirtti ve PC platformu için hiçbir açıklamada bulunmadı.
 
   Bu haberden sonra RDR 2'den çok oyunun PC'ye gelmiyor oluşu konuşuldu ve pek fazla vakit geçmeden change.org üzerinde Red Dead Redemption 2'nin PC'ye gelmesi için imza kampanyası başlatıldı. İmza kampanyasının bulunduğu sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.
 
   Red Dead Redemption 2'nin ilk tanıtım videosu perşembe günü yani 20 Ekim tarihinde Rockstar Games'in resmi kanalları üzerinden paylaşılacak.
 
   Rockstar Games, Red Dead Redemption 2'de güçlü atmosferi olan bir dünya ve epik bir hikaye sunacağını belirtti. Ayrıca yeni bir multiplayer deneyim sözü de verildi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Rockstar Games Take Two PlayStation 4 Xbox One Red Dead Redemption 2 RDR 2
Red Dead Redemption 2 Duyuruldu Assassin’s Creed Filminin Yeni Fragmanı Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.10.2016 21:19:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: ziel34 Yöneticiler nerede burada onlarca pc kullancısını tahrik edip ceza aldırma amaçlı mesaj dolu bunlar yüzünden 4 gün daha ceza alacam ergen konsolfanboylarının hakaretini çekmek zorundamıyız ?
++++++++++++++++++++++++++

BlackBeasT

20.10.2016 04:19:09

0
GTA online'da ki gibi gelen içerikler için Shark Card satış benzeri iş modeli RDR online içinde düşünülüyorsa PC'ye belki uğrayabilir.... Western temalı oyunun online kısmına gelen DLCler ne kadar çeşit olur orası ayrı

BSC Misafiri

20.10.2016 00:35:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: ziel34 Yöneticiler nerede burada onlarca pc kullancısını tahrik edip ceza aldırma amaçlı mesaj dolu bunlar yüzünden 4 gün daha ceza alacam ergen konsolfanboylarının hakaretini çekmek zorundamıyız ?
Ah canım benim.Şu oyun pcye duyurulsaydı kimbilir tayfasıyla milleti nasıl tahrik edecekti milleti ama evdeki hesap çarşıya uymadı.tabi kendileri tahrik olup,kibir patlaması yaşadılar.Hemde pc ile uzaktan yakından alakası olmayan bir oyunla.

BSC Misafiri

19.10.2016 23:50:48

+3
2017 sonbahar'ına kadar ps4 pro çıkmış olur, onu alır oynarım artık yeni oyunu :D PS4 cülerde kasıla kasıla oynarlar oyunu artık :D Burada pc'cilere laf yetiştirmeye çalışacağınıza Sony'nin size attığı kazığa kızın bence. Sizin ps 4'lerden çok da pahalı olmayacak bu ps 4 pro. Burada da ne kadar ezik konsol ibiş bebesi var yavvv :D Siz en iyisi mi PS 4'lerinizi almak isteyecek saftirik bulmaya çalışın :D PS 4 pro için para lazım size :D

Schmerzhaft

19.10.2016 22:00:14

+1
Yöneticiler nerede burada onlarca pc kullancısını tahrik edip ceza aldırma amaçlı mesaj dolu bunlar yüzünden 4 gün daha ceza alacam ergen konsolfanboylarının hakaretini çekmek zorundamıyız ?

Fadeout

19.10.2016 19:16:25

0
En fazla oyun konsollarda satılıyor bunun kaymağını yemeden olmaz...PC için maksimum konsol çıkışından 1 yıl sonra çıkar. RDR 2'den çok RDR 1 gelse keşke...

BSC Misafiri

19.10.2016 18:00:24

+2
Şu oyunu hala gta ile bir tutan kibirli,kendini beğenmiş,burnundan kıl aldırmayan pc tayfası mevcut.Kibir budalası bu arkadaşlar, Red Dead Revolver oyununun pcye duyurulduğu gün Red Dead Redemption 2'yi pcye bekleyebilirler.

Kasatka

19.10.2016 17:01:38

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Virtual Reality GTA V de ilk çıktığında sadece konsollara çıktı ve PC'ye çıkmadığı için gif ve videolarla alay konusu oldu. Hatta şu gülen adamı bile montaj yapıp, PC oyuncusu ile alay ettiler. Peki sonra ne oldu; GTA V PC platformuna da çıktı ve şuan en çok oynanan, en çok keyif alınan, en çok eğlenilen ve en çok izlenen youtuber videoları GTA V PC sürümünden oluşuyor. Rockstargames, GTA V'in PC platformundaki orijinal satış rakamlarını gördü. İştahı kabardı. GTA V'in hala popülaritesi koruması PC platformunun sayesinde, Rockstargames bunuda gördü. Tüm bu olumlu sebeplerden dolayı, RDR 2 mutlaka ama mutlaka PC platformuna da çıkacaktır. PC platformu sayesinde bu tür eğlencelik açık dünya yapıpların, uzun süre popülaritesi korunuyor. Özellikle, PC canlı yayıncıları ve youtuberları sayesinde bu popülarite gerçekleşiyor. Rockstargames de bunu çok iyi görüyor, çok iyi biliyor. PC sahiplerinin üzülmesine gerek yok. En eğlenceli RDR'yi onlar tadacak. GTA V konsollara çıktıktan 5 ay sonra PC platformuna da duyuruldu. Duyurudan 1 sene sonrada PC ye çıkışını yaptı. Oynayan herkeste mutlu, modlarda cabası
Rockstar benim essegi de görmüş mu bi sorsana ? Konuya gelirsek madem RS senin anlattiklarini gordu neden peki platform listesinde PC yok. Neden belki de hic cikmayacak belki de en iyi ihtimalle 1 kac sene bekletecek eger gordu gordu gordu ise. Oyle bi anlatmissin ki masal gibi :) RDR bekleyen bebelere anlat 2 dakika da en azgin bebeği misil misil uyutur :) Siz olani değil olmasini istediğiniz seyi gorup yorumluyorsunuz. Asli su: Iki oyunda birbiri ile ilintili. Ilk oyun gelmeden ikinci oyunda gelmez. Ilk oyun hala gelmediğine gore ???

Kasatka

19.10.2016 16:42:50

+1
quote:

Orjinalden alıntı: lumiafanx920 Oyun pcye ancak konsola çıktıktan 2 yıl sonra çıkacaktır. Gta5 gibi olur. İlk önce konsolcu tayfayi sogusleyecekler.
Eger senin tabirinle firma ilk konsollara cikarip konsollari sovusleyecekse senin imza attigin bu kampanyaya da sen BIZI DE ILK SOVUSLE diye mi imza atiyorsunuz? Valla eger oyleyse ki cikarimlardan bu cikiyr sizin ki daha aptalca gel beni sövüşle diye yalvarmaniz.

firebird1150

19.10.2016 15:44:26

0
Bende imza attim pcye gelmesi icin oyunun, insallah gelir pcye, insallah ayrimcilik yapmazlar bu kez

Guest-92A2F8722

19.10.2016 14:54:36

+1
Oyun pcye ancak konsola çıktıktan 2 yıl sonra çıkacaktır. Gta5 gibi olur. İlk önce konsolcu tayfayi sogusleyecekler.

Primarch

19.10.2016 14:13:56

+3
Oyunun PC'ye çıkmaması konsolcu arkadaşları niye sevindiriyor anlamadım... Böyle aptal aptal yorumları görünce firmaların niye exclusive muhabbetine girdiğini görmek şaşırtmıyor. Adam hem para veriyor hem de babasının malı gibi savunuyor firmayı. Sadece konsolcuları demiyorum çoğu PC oyuncusu da aynı terane, yapmayın arkadaşlar... Bu kadar muhabbeti yaplılmasa konsola çıkmayan oyunlar konsola PC'ye çıkmayanlar da PC'ye çıkacak belki. Kendi kendinize mesele yaratıyorsunuz...

BSC Misafiri

19.10.2016 14:10:04

0
Bir pc ci olarak ne imza attım ne bişey yaptım açıkcası take 2 nun birbirine benzeyen sadece arka temanın degiştiği ve gittikce hi' bir yenilik sunamayacak duruma gelen sıkıcı oyunlarının pc ye veya başka platformlara gelecek veya gelmeyecek olması hiçde umrum degil bence çok fazla abartılmış bir şirket gta 5 in singlenı dayanamadım yarıda bırakdım online kısmını da 3 saat oynamış biri olarak konuşuyorum eger bir oyun benim platformuma gelmeyecek diye üzülecekseniz star citizen niye konsolda yok diye üzülmenizi tavsiye ederim

KFK

19.10.2016 12:59:10

0
Call of Juarez üzerine koyarak gitseydi bugün RDR2 PC'ye de gelsin muhabbeti dönmezdi. Western oyun kıtlığı değil bildiğin yokluğu söz konusu PC'de, bir firma da çıkıp bu pastaya göz dikmiyor. İlginç kere ilginç!

Persona_Non_Grata

19.10.2016 12:20:57

+1
quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron Konsolcuyum ama sevap point kasmak için imzaladım. Umarım GTX 1020239230 ekran kartı sahipleri PC'ci kardeşlerim de bu oyunu oynayabilir. En azından ümidim o yönde. Tabii oynayamayadabilirler, bu sorun mu benim için? Hayır. Ben aldığım sevap point'e bakarım. Hadi iyi eğlenceler.
Tam cennetliksin kardeşim :))

BSC Misafiri

19.10.2016 12:11:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: lambshit Sadece PC kullananlar oyunun çıkmasına 1 yıl var 1 yılda pc'ye gelmesini bekliyeceğine şimdiden aylık kenera 100 tl koy oyun çıkınca bi konsol parası birikmiş olur 1 yıl erken oynama fırsatını yakalamış olursun(bu oyun içinde konsol alınır yani)
Aklın yolu 1, gerçekten en mantıklı olan o,Bende öyle yapıp RDR 2 çıktığında Ps4 pro alacam..Hem tonla exc. oyun olmuş olacak,Burdan bilmeyenler varsa oyunları sayim= İnfamous second son,Bloodborne,The order 1886,Until Dawn,Uncharted 4,Driveclub, Days Gone,The last Guardian,God of war 4,Detroid: Become Human,Death Stranding, Wild,SpiderMan vs...Bunların en az 5 tanesi kesinlikle oynamaya değer..Ve ps3'ün exc. oyunlarını benim gibi oynayamayıp merak edenler varsa Remastered seçenekleride var= Unncharted:The Nathan Drake Collection,God of war 3,The last of us vs...Ps4'te bu oyunların yenilerini oynamadan önce,Bu oyunların oynanması gerektiğini düşünüyorum. Birde bu oyunların neredeyse hepsi türkçe dil seçeneğine sahip..Bide ben 2018'te falan The last of us 2 duyurulacağını düşünüyorum...Ps4 Pro'yu tam alınması gereken konsol olarak görüyorum,üstünede RDR 2 kreması oldu...

CPTLeBron

19.10.2016 11:02:47

0
Konsolcuyum ama sevap point kasmak için imzaladım. Umarım GTX 1020239230 ekran kartı sahipleri PC'ci kardeşlerim de bu oyunu oynayabilir. En azından ümidim o yönde. Tabii oynayamayadabilirler, bu sorun mu benim için? Hayır. Ben aldığım sevap point'e bakarım. Hadi iyi eğlenceler.

Virtual Reality

19.10.2016 10:40:57

+1
GTA V de ilk çıktığında sadece konsollara çıktı ve PC'ye çıkmadığı için gif ve videolarla alay konusu oldu. Hatta şu gülen adamı bile montaj yapıp, PC oyuncusu ile alay ettiler. Peki sonra ne oldu; GTA V PC platformuna da çıktı ve şuan en çok oynanan, en çok keyif alınan, en çok eğlenilen ve en çok izlenen youtuber videoları GTA V PC sürümünden oluşuyor. Rockstargames, GTA V'in PC platformundaki orijinal satış rakamlarını gördü. İştahı kabardı. GTA V'in hala popülaritesi koruması PC platformunun sayesinde, Rockstargames bunuda gördü. Tüm bu olumlu sebeplerden dolayı, RDR 2 mutlaka ama mutlaka PC platformuna da çıkacaktır. PC platformu sayesinde bu tür eğlencelik açık dünya yapıpların, uzun süre popülaritesi korunuyor. Özellikle, PC canlı yayıncıları ve youtuberları sayesinde bu popülarite gerçekleşiyor. Rockstargames de bunu çok iyi görüyor, çok iyi biliyor. PC sahiplerinin üzülmesine gerek yok. En eğlenceli RDR'yi onlar tadacak. GTA V konsollara çıktıktan 5 ay sonra PC platformuna da duyuruldu. Duyurudan 1 sene sonrada PC ye çıkışını yaptı. Oynayan herkeste mutlu, modlarda cabası

Daniel Faraday

19.10.2016 09:36:23

+1
Konsolcularda boşa sevinmesin en kötü GTA IV gibi olur ama bence o kadar beklemezler L.A Noire gibi kısa bi süre içinde PC yede gelir oyun

BSC Misafiri

19.10.2016 09:22:24

0
Adama last of us, god of war, red dead diyoruz o da cs:go lol europa universalis diyor hahahahhaaaasssddddd. Ne güldük be kardeşim bir kaç gün yeter bana:d

Deadwood

19.10.2016 09:16:29

0
1.oyunu ps3 te oynadım lakin pcye çıkmasını isterdim (hala istiyorum) Yalnız bu pcye çıkmasını istemeyen arkadaşlar neyin kafasında onun bir türlü çözemedim..Ulan dangalak adam sanane adam alsın oynasın sana giren çıkan ne? Her platforma çıksın ..Bizim ülkede oyunculuk bu şekilde devam eder arkadaş..

BSC Misafiri

19.10.2016 08:52:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: alperenxx
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
o listedeki bir kaç strateji oyunu dışında iyi bir oyun olmadığının farkındasındır inşallah? mesele exclusive sayısıysa iphone en iyi oyun platformu..

BSC Misafiri

19.10.2016 08:52:02

+2
quote:

Orjinalden alıntı: ziel34 bu konsolfanboylarında nasıl bir eziklik var sanki pcye çıkmasa ceplerine para girecek sanki sony ve microsoft onlara iş verecek adamlara bak pcye çıkmıyor diye neredeyse halay çekecekler fanatizmin zirve yaptığı bir ülkede aslında normal bir manzara
Var öyle insanlar gerçekten,Herhalde o konsolu zar zor almışlardır, o yüzden oyunlar hep o konsola özel kalsın istiyorlar,Bir nevi EGO tatmin etme durumu.Tahminimce yaş grupları düşük bunların...Bazı Psikopatlar varki bırakın PC'yi,oyunun rakip konsola çıkmasını bile istemiyorlar,,Fanatizm gözlerini bürümüş.Bunlarda oyunun rakip konsolda daha güzel görüneceğini düşündükleri için,oyunun PS4'e çıkmasını istemiyorlar..Onlarda EGO larını böyle tatmin ediyorlar..Ben böyle firmalara ait oyunların her platforma çıkmasını diliyorum,Ayrıyeten belirtim PS4 ve PC kullanıcısıyım,FAN değil kullanıcı bunu son yıllarda ayırt edemeyen birçok insan var...

BSC Misafiri

19.10.2016 08:51:27

+1
Bazi insanlarin zekasi dusuk olunca starcraft, civilization, age of empires, europe universalis gibi strateji oyunlarini konsolda oyniyamadiklarinin eksikligini cekmiyorlar.

lambshit

19.10.2016 08:15:39

0
Sadece PC kullananlar oyunun çıkmasına 1 yıl var 1 yılda pc'ye gelmesini bekliyeceğine şimdiden aylık kenera 100 tl koy oyun çıkınca bi konsol parası birikmiş olur 1 yıl erken oynama fırsatını yakalamış olursun(bu oyun içinde konsol alınır yani)

W O M B A T

19.10.2016 03:28:09

0
Buraya bi yere bisi yazarken ilk bi kontrol edin hata olmasin veya pc cilere giydiricem diye de playstation degil "konsol" de (belli her halinden playstation i goklere sigdiramadigin) en azindan ki sonra biri buraya gidip red dead in xbox 360 ile ps3 karsilastirmasini koymasin.

BlackBeasT

19.10.2016 01:49:21

0
Büyütecek mevzu değil RDR2 oynamak istiyorsan alırsın PS4pro yada seneye X1:scorpio RDR2de excleride oynarsın ..."1070e 2000 gömmüşüm bide oyun konsolumu alacam" diyorsan Oyun dünyasını yanlış anlamışsın ReDead Redemption: Rmaster olaydı PCye gelebilirdi lakin eskisi çıkmamış kı PCye Yenisini getirsinler...

choyrn

19.10.2016 01:03:43

+1
Türkçe altyazı içinde kampanya başlatılmalı

flonky

19.10.2016 01:01:01

+1
Ay a pc ye çıksın bile yazsak , adamlar çıkarmıyoruz dedilerse çıkarmazlar. Boşuna barnaklarınızı eskitmeyin. Konsolun ekmeğini yemeden pc ye çıkmaz.

Antikaruh

19.10.2016 00:58:44

+3
quote:

Orjinalden alıntı: ipodnano1 Pc oyuncusuyum. Gunde 5.6 saat oyun oynarim. Ps4um de var. Ayda 1 acarsam acarim yani. Uncharted aldim yeminle sarmadi. Single player oyun benim tarzim degil. Yillardir tek oynadigim single oyun gta serisi ve superhot. Ha rdr muhtemelen sevecegim bir oyun olur almayi da dusunuyorum. Burada hava attiklari konsol bir cok pc oyuncusunun ekran kartindan daha ucuz. Yani rdr oynamak zor degil arkadaslar alirsin bir konsol 2. el oynarsin. Peki sen dota cs wow gibi artik oyunculugun ileri seviyesi olmus espor diye anilan oyunlari oynayabiliyor musun? Hayir. Oguzsasi var youtube da. 2yil once bilgisayar almadan once tam sizin gibi konsol oyuncusuydu. Bilgisayarcilari kucumserdi hep. Sonra bilgisayar aldi ve su an tam bir pc oyuncusu. Demem o ki 2 platformunda birbirinden ustunlukleri kendine has oyunlari var. Ikiside ulasilmaz degil. Pcsi olan adama ps4 satilmiyor diye bir kural yok. Herkes keyfine gore oynuyor. Benim ilgimi ceken oyunlar mmo ve moba tarzi oldugu icin pc beni tatmin ediyor. Seni de uncharted bu kadar basit.
Kendi elinle pc'yi gömmüşsün :)))) Cs:Go , Dota, LoL nedir !!! 13 yaşında ağlak bebelerin gezindiği ergen oyunları. Ne yani o milyarlık kasaları bu oyunlar için toplamadık ? Ki zaten bu oyunların ihtiyaçları yok. Ee nerede kalıyor o master race'in simgesi olan GÜÇ kavramının eşitliği ? Hesap makinesinde açarsın bu oyunları. Bunun için pc oyuncusu olmaya yada bu konuda özel bir harcama yapmaya gerek yok. Dolayısı ile müthiş saçma konuşmuşsunuz, büyüdüğünüzde utanacaksınız. Cs:Go xbox 360'ta da var :D

BSC Misafiri

19.10.2016 00:17:15

+9
quote:

Orjinalden alıntı: ipodnano1 Pc oyuncusuyum. Gunde 5.6 saat oyun oynarim. Ps4um de var. Ayda 1 acarsam acarim yani. Uncharted aldim yeminle sarmadi. Single player oyun benim tarzim degil. Yillardir tek oynadigim single oyun gta serisi ve superhot. Ha rdr muhtemelen sevecegim bir oyun olur almayi da dusunuyorum. Burada hava attiklari konsol bir cok pc oyuncusunun ekran kartindan daha ucuz. Yani rdr oynamak zor degil arkadaslar alirsin bir konsol 2. el oynarsin. Peki sen dota cs wow gibi artik oyunculugun ileri seviyesi olmus espor diye anilan oyunlari oynayabiliyor musun? Hayir. Oguzsasi var youtube da. 2yil once bilgisayar almadan once tam sizin gibi konsol oyuncusuydu. Bilgisayarcilari kucumserdi hep. Sonra bilgisayar aldi ve su an tam bir pc oyuncusu. Demem o ki 2 platformunda birbirinden ustunlukleri kendine has oyunlari var. Ikiside ulasilmaz degil. Pcsi olan adama ps4 satilmiyor diye bir kural yok. Herkes keyfine gore oynuyor. Benim ilgimi ceken oyunlar mmo ve moba tarzi oldugu icin pc beni tatmin ediyor. Seni de uncharted bu kadar basit.
" Peki sen dota cs wow gibi artik oyunculugun ileri seviyesi olmus espor diye anilan oyunlar" Yeter yahu yeter, güldürmeyin artık bugünlük yeter,yalvarıyorum.Eleman dota diyor,cs diyor, ileri seviye oyunculuk diyor yahu ahahahhahahhahaa

BSC Misafiri

19.10.2016 00:16:35

+1
Hayatımda hic pc de oyun oynamadim 20 yıldır hep konsol ama oyunun pc yede çıkmasını cok isterim hepimiz oyuncuyuz.

BSC Misafiri

18.10.2016 23:18:12

+7
quote:

Orjinalden alıntı: distortionist Olm tamam la daha vurmayın pc fanboylarına. Onlar bf1 oynuyomus mesgullermis. Biz de arada rdr ye ara verip oynaris bf1 :))))) Oyun konsolda oynanır. Pc bir fetis isidir. Masturbasyondur. Sonu hep husran hep husran :) aha buyrun sekil 28-a
Makine çalışmıyor herhalde hep hüsrana uğradığına göre

Schmerzhaft

18.10.2016 23:11:45

+2
bu konsolfanboylarında nasıl bir eziklik var sanki pcye çıkmasa ceplerine para girecek sanki sony ve microsoft onlara iş verecek adamlara bak pcye çıkmıyor diye neredeyse halay çekecekler fanatizmin zirve yaptığı bir ülkede aslında normal bir manzara

ipodnano1

18.10.2016 23:10:14

+2
Pc oyuncusuyum. Gunde 5.6 saat oyun oynarim. Ps4um de var. Ayda 1 acarsam acarim yani. Uncharted aldim yeminle sarmadi. Single player oyun benim tarzim degil. Yillardir tek oynadigim single oyun gta serisi ve superhot. Ha rdr muhtemelen sevecegim bir oyun olur almayi da dusunuyorum. Burada hava attiklari konsol bir cok pc oyuncusunun ekran kartindan daha ucuz. Yani rdr oynamak zor degil arkadaslar alirsin bir konsol 2. el oynarsin. Peki sen dota cs wow gibi artik oyunculugun ileri seviyesi olmus espor diye anilan oyunlari oynayabiliyor musun? Hayir. Oguzsasi var youtube da. 2yil once bilgisayar almadan once tam sizin gibi konsol oyuncusuydu. Bilgisayarcilari kucumserdi hep. Sonra bilgisayar aldi ve su an tam bir pc oyuncusu. Demem o ki 2 platformunda birbirinden ustunlukleri kendine has oyunlari var. Ikiside ulasilmaz degil. Pcsi olan adama ps4 satilmiyor diye bir kural yok. Herkes keyfine gore oynuyor. Benim ilgimi ceken oyunlar mmo ve moba tarzi oldugu icin pc beni tatmin ediyor. Seni de uncharted bu kadar basit.

_GRKM_

18.10.2016 23:00:17

+1
L.A. Noire gibi olabilir..Oyun çıktıktan bir kaç ay sonra PC için duyurulabilir.

BSC Misafiri

18.10.2016 22:59:37

+2
quote:

Orjinalden alıntı: alperenxx
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Ah ahh yine milleti kandıracağım diye kendini kandıran bir pc tayfası.Bıkmıyorlar milleti salak yerine koymaktan.

bkaakco

18.10.2016 22:43:52

+2
Zor iş. Rockstar San Diego uzun zamandır PC için oyun geliştirmiyor. Red Dead serisi çok büyük ihtimalle hep konsollara özel kalacaktır maalesef. Ayrıca hiçbir zaman şucu, bucu olmadım, her şeyin iyi ve kötü yönlerine bakarım. Bence oyunlar mümkün olan her platform için çıkmalıdır.

BSC Misafiri

18.10.2016 22:31:37

0
hayatımız imza atmakla geçti yeğen

Mayako

18.10.2016 22:27:37

+6
Koca koca adamlara bak neymis verelim konsolu oynasinlar yada gec oynasinlar veya hic cikmasin diye dua eden omiriliksiz kitle cocuksunuz olum siz harbi cocuk hatta kucukken karsinizda şeker yiyipte ozenen cocuklardansiniz...SIZE NE OLUYOR TUM PLATFORMLARA CIKSINDA HERKEZ OYNASIN SIZE NE ZARARI VAR PC NI? Zaten bu oyunu isteyen kitlenin 1000 yada 200 Tl ye yakin sadece ekran karti var her turlu satar 2 tane konsol alir neyin kavgasi bu cok enteresan...

Chirrut Imwe

18.10.2016 22:15:11

+1
quote:

Orijinalden alıntı: DarkWarrior. Sen tut binlerce lira harcayarak Pc topla,Red dead Redemption 2,Uncharted 4,Bloodborne,God of War oynayama
Sonra kalk 200$'lik kartla BF1'i Ultra 1080p/100fps de oyna ama 300$'lik PS4 de 160x90 da 26fps de oyna.Etki-tepki kusura kalma.

Guest-7ADF8CF23

18.10.2016 22:13:34

+23
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Tuborg06

18.10.2016 22:07:36

0
Arkadaşlar üzmeyin kendinizi üzerine 1 bardak soğuk su için çünkü malesef 2010 daki oyunda çıkmamıştı buda çıkmaz gta5 çıktı ama bu çıkıcak diye beklemesin pc ciler boşuna konsol WİN ;).

brkylmz19990102

18.10.2016 22:05:41

+1
Konsolcular fırsat buldu kaçırırlarmı ? Zaten 4 , 5 oyun konsola özel çıktı ve ballandıra ballandıra anlattılar bundada aynısını yapacaklar. Gidin 720 p veya 900 p de 30 fps te oyununuzu oynayın ne diyelim eğer ona oyun oynamak denirse. Rockstar sizin sayenizde yeterince para yaptığında bizede çıkar, yarı fiyatından alıp oynarız.

Lord Joker.

18.10.2016 21:50:59

+5
Sen tut binlerce lira harcayarak Pc topla,Red dead Redemption 2,Uncharted 4,Bloodborne,God of War oynayama

BSC Misafiri

18.10.2016 21:42:36

+1
quote:

Orjinalden alıntı: venomstr Şımarık PC Fanboy'larına iyi olmuş... En sevmediğim şey şımarıklık ve kibirdir...
PC MASTER RACE al izle 8k gta v tabi evinde izleyecek herhangi bir cihazın varsa https://www.youtube.com/watch?v=HoBsTdtA_qA

MrT4ngo

18.10.2016 21:39:40

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Yok üstün ırk, yok master race diye konsollarla dalga geçenler şimdi dalga geçilince ağlamayacaklar hocam ;)
Ne kadar konsol fiyati?

Geçmişten Gelen Adam

18.10.2016 21:22:10

0
Rockstar gibi tarza önem veren bir firmanın 2010 da çıkan rdr gibi bu oyunu da pc ye çıkarmayacağını düşünüyorum. Ayrıca nesil atlama olayını bu oyunla yapıp sevinen arkadaşlar bence daha bu nesil bitmedi siz o hevesi gta 6 ya saklayın derim.

Chirrut Imwe

18.10.2016 21:10:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon Senin ezik one'ında kaç P, onu da deseydin
Diyeyim hemen. Benimkinde min.620p,seninkinde sadece 90p. Evet yanlış okumadınız 900 değil sadece 90p

Chirrut Imwe

18.10.2016 20:55:29

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Niye zaten 900p değilmiydi,Benim anlamadığım niye seviniyorsun buna yani...Konsollar arasında yine en iyi platform ps4...
900p değil,90p evet yanlış duymadım 90p=160x90

xX.3B.Xx

18.10.2016 20:47:52

+1
Ezik gameboy'cular toplanmış buraya ya. Senede adam gibi 1 özel oyun çıkıyor totoları kalkıyor. Toplam 2-3 oyun oynuyorlar adam gibi, sonrası malum yüksek performanslı konsollarının bi üst versiyonu çıkıyor.

BSC Misafiri

18.10.2016 20:47:47

0
Beyler bu bi pazarlama stratejisidir ilk önce pazarın kaymağını alcaklar ondan sonrada pcye er geç çıkarırlar zaten

BSC Misafiri

18.10.2016 20:44:22

+1
Ps4 almayı düşünüyorum da en çokta şunu merak ediyorum konsolu elime alır almaz bi anda Pc oyuncularına karşı içimde bi nefret oluşacak mı :D Hey Pc oyuncuları, size oyun yok size yemek yok su yok yatacak yer yok ayrıca yaşamaya hakkınız da yok. En büyük biziz falan :D ne adamlarsınız ya :) yaşınız mı küçük yoksa cidden böyle misiniz anlamadm gitti.

dark dragon

18.10.2016 20:39:43

+2
Senin ezik one'ında kaç P, onu da deseydin

IamxMSFT

18.10.2016 20:31:13

0
Diger mesajlarimda da dedigim gibi bence de gelecek pcye,rockstar oyun motorunda daha ustalasti iki konsolda x86 mimarili.rdr gelmedi cunku benzies ve houser o zamana kadar gelistirdikleri en ugrastirici oyun demisti rdr icin.e haliyle.pcye de gelmedi.ancak simdi durum farkli.2019 basi gibi gelir pcye

BSC Misafiri

18.10.2016 20:30:58

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony Bundan daha büyük haber var la .BF1,PS4 de cözünürlük 160x90'a düsüyor
Niye zaten 900p değilmiydi,Benim anlamadığım niye seviniyorsun buna yani...Konsollar arasında yine en iyi platform ps4...

mementopolis

18.10.2016 20:30:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Konsol zaten hala PC'den çok daha fazla satıyor ama eskiden arada çok büyük bir uçurum vardı PC'de bir oyun binli satış rakamlarını geçemezdi artık öyle değil. Konsol hala oyun firmaları için çok daha büyük bir pazar ama GTA V 6 milyon gibi bir rakama ulaştı PC de o yüzden RDR 2'inin de geleceğini düşünüyorum. PS3 ve Xbox 360 için 34 milyon kopya çıkmış. Daha sonradan bir 10 milyonu yeni nesil olmak üzere 45 milyon daha kopya firmalara gitmiş. Daha sonradan 65 milyon gibi rakamlara ulaşmış. Steam üzerinden alanların sayısı 6 milyon civarında Rockstar'ın sitesinden alanlar da vardır ama çok olduğunu sanmıyorum PSN ve Xbox Live üzerinden de alan büyük bir çoğunluk vardır. 6 milyon satış rakamlarına eskiden GTA IV bile PC için ulaşamıyordu ama devir değişti artık 6 milyon gibi bir rakam firmanın göz ardı etmeyeceği bir rakam olduğunu düşünüyorum.
Genelde oyunun ilk haftasi cok önemli oluyor ve inanilmaz bir satis basarisi yakaliyorlar. 6 milyon satmalari, konsoldaki 6 milyon satisi kadar olmaya bilir. Bello olmaz pc'ye de cikabilir.

alito

18.10.2016 20:29:14

0
Elimde PC de var, PS4 de. Bu tartışmalara hiç girmiyorum, oyun istediği yere çıksın kafam rahat

rambocuk

18.10.2016 20:28:25

+1
Tek sorun korsan arkadaşlar korsan olmasa pc de kimse oh iyi oldu demez herkes bu güzel oyunun hakkının yenmesinden muzderip evet bizler pc de orjinal alıyoruz ama pc kullanıcıların yüzde 10 luk kesimi bunu yapıyor

mementopolis

18.10.2016 20:27:26

+1
Rockstar ve Ekibi Haberi Okuyunca :

2K

18.10.2016 20:27:01

+1
quote:

Orijinalden alıntı: IamxMSFT Konsolda 8-9 kat daha fazla satti oyun.
Konsol zaten hala PC'den çok daha fazla satıyor ama eskiden arada çok büyük bir uçurum vardı PC'de bir oyun binli satış rakamlarını geçemezdi artık öyle değil. Konsol hala oyun firmaları için çok daha büyük bir pazar ama GTA V 6 milyon gibi bir rakama ulaştı PC de o yüzden RDR 2'inin de geleceğini düşünüyorum. PS3 ve Xbox 360 için 34 milyon kopya çıkmış. Daha sonradan bir 10 milyonu yeni nesil olmak üzere 45 milyon daha kopya firmalara gitmiş. Daha sonradan 65 milyon gibi rakamlara ulaşmış. Steam üzerinden alanların sayısı 6 milyon civarında Rockstar'ın sitesinden alanlar da vardır ama çok olduğunu sanmıyorum PSN ve Xbox Live üzerinden de alan büyük bir çoğunluk vardır. 6 milyon satış rakamlarına eskiden GTA IV bile PC için ulaşamıyordu ama devir değişti artık 6 milyon gibi bir rakam firmanın göz ardı etmeyeceği bir rakam olduğunu düşünüyorum.

BSC Misafiri

18.10.2016 20:24:39

0
PS4 sahibi olsam da PC de oyun oynamayı daha çok sevdiğim için kampanyayı imzaladım. Kavga etmeyin arkadaşlar herkes her platformda oynayabilsin nedir bu alıp veremediğiniz?

BSC Misafiri

18.10.2016 20:24:38

+11
ee nerdesiniz pc master race diyenler? pc master olsa ne olur oynayacak oyun olmadıktan sonra? Siz ancak dota lol falan oynarsınız red dead redemption ise sadece playstationda oynandı ve öylede kalacak. Ama üzülmeyin youtube dan 4k 120fps izlersiniz ahahahah

BSC Misafiri

18.10.2016 20:24:31

+3
quote:

Orjinalden alıntı: venomstr Şımarık PC Fanboy'larına iyi olmuş... En sevmediğim şey şımarıklık ve kibirdir...
kimin şımarık olduğunu göremiyorsun bile gidin Allah için be

Hoid

18.10.2016 20:20:50

0
Oyunları orjinal almayın sonra ağlayın iyiymiş valla . İşinize geldimi senaryosu olan oyuna paramı verilir multisi yok dersiniz . Olan oyunlarının hakkını veren , orjinal kullanan insanlara oluyor . Adamlar diyorlar ki oynamak istiyorsanız gidin şu 2 çöpten birini alın oynayın ...Konsol almadıysanız şu çöplere para vermeyin PS4 Pro alın 2 yıl iader eder sizi malum 2 sene sonra PS5 i sokarlar piyasaya

Venomstr

18.10.2016 20:14:36

+3
Şımarık PC Fanboy'larına iyi olmuş... En sevmediğim şey şımarıklık ve kibirdir...

Nevfel

18.10.2016 20:11:26

0
İlla çıkacak gta 5 pc de en az 10 milyon satmıştır. Buda satar iyi para kazandırır. Take two parayı sever merak etmeyin.

Chirrut Imwe

18.10.2016 20:08:22

+3
Bundan daha büyük haber var la .BF1,PS4 de cözünürlük 160x90'a düsüyor

IamxMSFT

18.10.2016 20:08:05

0
Konsolda 8-9 kat daha fazla satti oyun.

BSC Misafiri

18.10.2016 20:06:14

+1
Bu nasıl kafa arkadaş yok 6 7 bine sistem topladım bu oyunu nasıl oynarım yok konsol fiyatına ekran kartı alan enayiler falan bende bunu derim bak o zaman senin o konsolun iki tane oyunu 900p 30fps çalıştırırken biz 4k 60fps hatta daha yüksek sistemlerde 8k ama sen iki tane oyunu oynamak için 1500 tl veriyorsun üstüne 250tl oyun parası şimdi kim enayi ?

BSC Misafiri

18.10.2016 20:02:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri ya bi konsol parasına ekran kartı alan enayiye kimse saygi göstermez arkadaş 6 5 milyara pc toplayıp korsan dvd alan tek ülkedir kesin bide madem 5 6 milyar para veriyor pc için ozaman 1000 tl verip konsol alsın ya a doğru o korsan oyun yok :D
sondaki korsan oyun yok değil oyun yok olacak

Dictattor

18.10.2016 20:01:57

+2
Tabii ki de,

BSC Misafiri

18.10.2016 19:58:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: gamer-x 10 bin tl pc topladım 3 ekran kartı ve 32 gb ram var bu oyunu nasıl oynarım arkadaşlar minimum sistem gereksinimleri ne olur acaba :)) neymiş master race
Sevin bakalım 2 yıl sonra görüşücez

BlackLead

18.10.2016 19:58:13

0
abanın beyler allah rızası için

BSC Misafiri

18.10.2016 19:58:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: alihancetintr
quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog İmza atalım da oynayın
öyle demeyin hocam en kötü konsolu veririz oynamayan oynar canları sıkılmasın youtubedan izlemesinler sonra
Sizler konsolda oynarsınız bizde PC'de programlarız merak etme sen.
Helal olsun o zaman git RDR 1'i PC ye getir,Hadii koş bakimm..
Rockstar istese anında getirir ama David Cage gibi PC'de programlayıp sonra PC ile alay eden fanboylar olduğu sürece zor. Azıcık saygı gösterir insan.

BSC Misafiri

18.10.2016 19:58:04

+4
quote:

Orjinalden alıntı: Naughty_Dog
quote:

Orijinalden alıntı: Nathan.Drake Adam konsolla remastered diye dalga geçiyor ama red dead redemption 2 sadece konsollara çıkıyor. İroniye bakarmısınız Ulan madem sırf remastered se bu yeni oyun ne ozaman ? Ve neden sırf konsollara geliyor ?
Yok üstün ırk, yok master race diye konsollarla dalga geçenler şimdi dalga geçilince ağlamayacaklar hocam ;)
Yalnız master race lafı sizi ne kadar üzmüş böyle ne kadar dokundurmuş inceden inceye pc master race demek konsolla dalga geçmek değil ki bir gerçeği söylemek bak şimdi buradan çık gir youtube gta5 8k yaz bak izle eğer bildiğin bir konsol bunu yapabiliyorsa bizde artık o alete diyelim master race

BSC Misafiri

18.10.2016 19:58:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ Rockstar düzeltme yapmış
https://forum.donanimhaber.com/m_25075973/tm.htm Asıl düzeltme bu linkte gizli kaka bey.

agathadaemonn

18.10.2016 19:57:49

0
Valla bir yerlerimizi de yırtsak gelmeyecektir diye düşünüyorum, nedense Rockstar'ın böyle garip bir politikası var. Alakasız ama, ah bir de Bully'nin yeni bir oyununu çıkarsalar (farklı bir karakterle tabii).

Acness

18.10.2016 19:56:18

+1
İlk oyun pc'ye gelmemiş olabilir ama gta v'in pc satışlarından sonra bir süre sonra pc'yede gelecektir diye düşünüyorum. Belki 1 yıl belki daha az veya fazla süre bekleriz orası bilinmez ama en azından gta v'te olduğu gibi oyunun tam sürüm halini oynama şansımız olur. Sağolsun konsolcu arkadaşlar beta testlerini güzel yaptılar eski nesilde biz sorunsuz oynadık sayelerinde..minnettarım ^^

Venomstr

18.10.2016 19:54:13

+1
Ezik PC Master ÇÖP Üstün ırk korsancı Master ÇÖP 4K, 8K, 16K, 120 millyar FPS

2K

18.10.2016 19:53:37

+1
GTA V, PC de peynir ekmek gibi sattıktan sonra illa PC'ye gelecektir devir bir önceki Red Dead'in çıktığı zaman gibi değil. GTA V ile çok güzel bir zaman yakaladılar hem eski nesil hem yeni nesil hem PC'ye satarak parayı götürdüler ki hak etmiyorlar gibi bir anlam çıkmasın ama başarılı bir zamanlama ile iyi bir oyun birleşince ortaya böyle bir sonuç çıktı. İmza ile olacak işler değil hem konsol hem PC için aynı oyuncu 2 kere satın alsın diye yapılmış ticari bir karar.

Sgt.Panda

18.10.2016 19:53:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Korsancilara oyun çıkarmayan rockstar hakli bence
Hepimiz korsancıyız zaten. Böyle yorumlar yapmadan önce bir düşünün isterseniz.

rambocuk

18.10.2016 19:51:00

+1
pc ye aynı anda çıksa normalden daha az satış yaparlar korsan yüzünden adamın pc side oluyor ps4 düde bi tarafta bedavayken 60 dolar vermiyor bu yüzden 2 sene geçikmeli çıkarırlar

gerçekoyuncu11

18.10.2016 19:48:42

0
hem pc hem ps4 sahibi olan birisi olarak imza attım çıkarsa pc de oynamak isterim fakat çıkacağını sanmıyorum çok sevdiğim bir oyun fakat konsolcu arkadaşlar da tepkiyi biraz abartmış bir oyunun çıkıp çıkmaması pc nin gücünü etkileyeceğini konsolun bu nesilde ki güçsüz oldukları veya konsolun konsol zihniyetinden gittikçe uzaklaştı gerçeğini değiştireceğini düşünmüyorum

Chirrut Imwe

18.10.2016 19:41:29

0
Attik imzayi bekliyoruz

Persona_Non_Grata

18.10.2016 19:37:56

+10
quote:

Orijinalden alıntı: Nathan.Drake Adam konsolla remastered diye dalga geçiyor ama red dead redemption 2 sadece konsollara çıkıyor. İroniye bakarmısınız Ulan madem sırf remastered se bu yeni oyun ne ozaman ? Ve neden sırf konsollara geliyor ?
Yok üstün ırk, yok master race diye konsollarla dalga geçenler şimdi dalga geçilince ağlamayacaklar hocam ;)

BSC Misafiri

18.10.2016 19:34:37

+12
Korsancilara oyun çıkarmayan rockstar hakli bence

SOLID SNAKE

18.10.2016 19:34:26

+2
Adam konsolla remastered diye dalga geçiyor ama red dead redemption 2 sadece konsollara çıkıyor. İroniye bakarmısınız Ulan madem sırf remastered se bu yeni oyun ne ozaman ? Ve neden sırf konsollara geliyor ? Final Fantasy 15'de pc ye gelmiyor bunu hiç hatırlatmıyorum bile

Potato_GLaDOS

18.10.2016 19:26:24

+1
quote:

Orjinalden alıntı: gamer-x 10 bin tl pc topladım 3 ekran kartı ve 32 gb ram var bu oyunu nasıl oynarım arkadaşlar minimum sistem gereksinimleri ne olur acaba :)) neymiş master race
10 bin tl lik pc toplayan adam sıkıntı yaşamadan alır konsolunu sıkıntı yok.Çoğu arkadaş yorum yaparken pc cilerin konsol sahibi olmadığını düşünüyor.Yada konsolcunun pc toplayamayacağını.Artık bu çocukca muhabbetler geride bırakılmalı.

edd121

18.10.2016 19:24:05

0
muhabbetler yine üst düzey tebrikler arkadaşlar milletçe yine nasıl birbirimizden ayrılır karşıya hakaret ederiz başarıyla tamamlamışsınız.sanki babanınızın firması rs oynayamayan oynayamaz oynayan da oynar parası cebinizden mi çıkıyor.

mementopolis

18.10.2016 19:23:43

0
RockStar eski nesilde bile rekor sarış yapmış bir firmadır. PC'yi iplememesi gayet normal çünkü yeni oyunu gözü kapalı alacak millet yığınla. Charge.org'la olacak iş değil. Belki pc ye çıkartma planları vardır.

IamxMSFT

18.10.2016 19:23:42

0
Pcye gelecek,ama 2019dan once gelmez.once ps4,x1 sonra scorpio ve pro sonra da pc. İlk oyun gelmedi pcye cunku oyunu gelistirmek cok zordu.motordan vs dolayi.yeni oyunda oyle bir sorun yok.pcye en basta cikmamasinin sebebi ise gta v'de sakli.

Rodin

18.10.2016 19:21:55

+4
Gerçekten bu ego niye? Hepimiz oyuncu değil miyiz? Hepimiz aynı şeyleri sevmiyor muyuz? Pc'ciler ölsün konsolcular ölsün muhabbetleri çok çocukça değil mi? Belki konsol alacak durumumuz yok? Veya alabiliyoruz ama oyunları çok pahalı? Şahsen ben ps4 almayı çok isterim ama 1500 lira veremiyorum. Bir oyunda 250 lira olmuş, konsolu alsam oyun alamam.

gamer-x

18.10.2016 19:20:15

+3
10 bin tl pc topladım 3 ekran kartı ve 32 gb ram var bu oyunu nasıl oynarım arkadaşlar minimum sistem gereksinimleri ne olur acaba :)) neymiş master race

BSC Misafiri

18.10.2016 19:20:13

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: alihancetintr
quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog İmza atalım da oynayın
öyle demeyin hocam en kötü konsolu veririz oynamayan oynar canları sıkılmasın youtubedan izlemesinler sonra
Sizler konsolda oynarsınız bizde PC'de programlarız merak etme sen.
Helal olsun o zaman git RDR 1'i PC ye getir,Hadii koş bakimm..

BSC Misafiri

18.10.2016 19:20:06

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Ginga Bishounen Konsolcularin her seferinde kendilerine üstün ırk muamelesi yapması güldürüyor. Bende de var PS4. Hayır havanız kime?
Aaa pc tayfası asıl kendine üstün ırk muamelesi yapıyor aslan parçası, konsol oyuncularına kanser,köylü,diyen büyük deden mi.Ayrıca sende PS4 falan yok,PS4 ü olan biri şunu yazmaz.

BSC Misafiri

18.10.2016 19:20:01

+3
Konsolcu bebeler Pc cilerle dalga geciyolar bide,adam topladigi pc ye 5000 vermis,senin dandik remasteredstation una 1000 lira verip alamiyo dimi,amac oyunu oynamak degil amac pc konforuyla oynamak,hadi siz gidin bi dahaki remastered ne zaman cikiyo onu arastirin

BSC Misafiri

18.10.2016 19:19:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: Naughty_Dog
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Yok yok Allah korusun ağzından yel alsın bak o kadar laf ettin sabah dan beri hiç birine alınmadım şimdi kırdın beni tesüf ederim merak etme sirmaximus falan değilim kim olduğumu oyun pc ye duyrulsun o gün öğrenirsin
Ulan o kadar insan dalga geçerken gelip beni bulman senin beni tanıdığın anlamına gelir, bana maval okuma, bak herkes dalgasını geçiyor eti maximus, istersen 20 üyelikle gel bloğu basar kendi kendine kudurturum seni
ister inanırsın ister inanmassın sirmaximus değilim seni de tanıdığım falan yok ama bu sitede seni ne zaman görsem pc ve x1 ile ilgili haberlere işsizliğinin ve ezikliğinin verdiği tavırla hemen damlıyorsun o yüzden gelip seni buldum bu arada kimin kimi kudurttuğu ortada daha seni ne kudurtacam bekle hele oyun duyrulsun belki o zaman insanları biraz da olsa kırmamayı onlara karşı kibar olmayı yada misyon olarak gördüğün insanların üzüntüsünü kendi adına eğlenceye çevirmeyi bırakmayı öğrenirsin senin için bir kazanç yani.

BSC Misafiri

18.10.2016 19:11:40

+2
quote:

Orjinalden alıntı: alihancetintr
quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog İmza atalım da oynayın
öyle demeyin hocam en kötü konsolu veririz oynamayan oynar canları sıkılmasın youtubedan izlemesinler sonra
Sizler konsolda oynarsınız bizde PC'de programlarız merak etme sen.

Persona_Non_Grata

18.10.2016 19:10:41

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Yok yok Allah korusun ağzından yel alsın bak o kadar laf ettin sabah dan beri hiç birine alınmadım şimdi kırdın beni tesüf ederim merak etme sirmaximus falan değilim kim olduğumu oyun pc ye duyrulsun o gün öğrenirsin
Ulan o kadar insan dalga geçerken gelip beni bulman senin beni tanıdığın anlamına gelir, bana maval okuma, bak herkes dalgasını geçiyor eti maximus, istersen 20 üyelikle gel bloğu basar kendi kendine kudurturum seni

CheKD

18.10.2016 19:10:24

+2
quote:

Orijinalden alıntı: AdamJensen İlk oyun içinde sayısız imza kampanyası oldu sonuç tırt. Pc ye çıkacak olsa önce ilk oyun gelirdi remaster ya da port mort çıkarırlardı. Yine de çakalım bi imza :D
Hocam öyle bir durum olacağını zannetmem,ilk Red Dead Redemption bence de çok iyi bir oyundu ama o bir deneme oyunuydu seri tutacak mı tutmayacak mı bilmiyorlardı ama artık biliyorlar serinin tuttuğunu,ayrıca adamlar niye 6 senelik bir oyunu ısıtıp önümüze tekrar koysunlar ki neden ona vakit harcasınlar zaten hali hazırda GTA V 3 senedir ısıtılıp ısıtılıp her platforma sunuldu aynısı Red Dead Redemption 2 içinde olacak büyük ihtimalle.

BSC Misafiri

18.10.2016 19:10:17

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Naughty_Dog İmza atalım da oynayın
Bak işsiz ezik diyince sinirleniyorsun bir de bir kerede sony ile ilgili bir haber de ol be bu ne ezikliktir kardeşim artık ne yaptıysa bu pc ciler veya x1 ciler e ne olacak sanırım gerçek hayatında ki başarısızlık ve içine kapanıklığı bu tip haberlerle kapatmaya çalışıyorsun tabi sende haklısın insan bir yerde kendini önemliymiş gibi hissetmek istiyor aksi halde insan kafayı yer sende bunu aldığın konsol adındaki bir aletle yapmaya çalışıyorsun.
Sırf XB1 dedin yaa Senin Microsoft fanboyu olduğun ortaya çıktı,Sadece PC'den bahsetseydin neyse ama Sen bir Fanboysun..Kelimelerin kifayetsiz...

BSC Misafiri

18.10.2016 19:10:14

0
ya bi konsol parasına ekran kartı alan enayiye kimse saygi göstermez arkadaş 6 5 milyara pc toplayıp korsan dvd alan tek ülkedir kesin bide madem 5 6 milyar para veriyor pc için ozaman 1000 tl verip konsol alsın ya a doğru o korsan oyun yok :D

gorkem414

18.10.2016 19:07:55

+1
Adamlarda haklı satışları düşük oyunun korsan oyuncular için uğraşmak istemiyorlar kurunun yanında yaş da yanıyor malesef.

BSC Misafiri

18.10.2016 19:07:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: Naughty_Dog
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bak işsiz ezik diyince sinirleniyorsun bir de bir kerede sony ile ilgili bir haber de ol be bu ne ezikliktir kardeşim artık ne yaptıysa bu pc ciler veya x1 ciler e ne olacak sanırım gerçek hayatında ki başarısızlık ve içine kapanıklığı bu tip haberlerle kapatmaya çalışıyorsun tabi sende haklısın insan bir yerde kendini önemliymiş gibi hissetmek istiyor aksi halde insan kafayı yer sende bunu aldığın konsol adındaki bir aletle yapmaya çalışıyorsun.
Aaa buldum seni ezik sirmaximus
Yok yok Allah korusun ağzından yel alsın bak o kadar laf ettin sabah dan beri hiç birine alınmadım şimdi kırdın beni tesüf ederim merak etme sirmaximus falan değilim kim olduğumu oyun pc ye duyrulsun o gün öğrenirsin

Ginga Bishounen

18.10.2016 19:04:23

+3
Konsolcularin her seferinde kendilerine üstün ırk muamelesi yapması güldürüyor. Bende de var PS4. Hayır havanız kime?

BSC Misafiri

18.10.2016 19:03:16

0
Hemen karşı kampanya başlatın atayım imzamı.

AdamJensen

18.10.2016 19:03:12

0
İlk oyun içinde sayısız imza kampanyası oldu sonuç tırt. Pc ye çıkacak olsa önce ilk oyun gelirdi remaster ya da port mort çıkarırlardı. Yine de çakalım bi imza :D

Persona_Non_Grata

18.10.2016 19:03:02

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bak işsiz ezik diyince sinirleniyorsun bir de bir kerede sony ile ilgili bir haber de ol be bu ne ezikliktir kardeşim artık ne yaptıysa bu pc ciler veya x1 ciler e ne olacak sanırım gerçek hayatında ki başarısızlık ve içine kapanıklığı bu tip haberlerle kapatmaya çalışıyorsun tabi sende haklısın insan bir yerde kendini önemliymiş gibi hissetmek istiyor aksi halde insan kafayı yer sende bunu aldığın konsol adındaki bir aletle yapmaya çalışıyorsun.
Aaa buldum seni ezik sirmaximus

BSC Misafiri

18.10.2016 18:58:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: strathmorea
quote:

Orjinalden alıntı: halflıfe
quote:

Orjinalden alıntı: strathmorea İmza attım. Okuyan arkadaşlar es geçmeyin imza atın sizlerde. Oyun pc ye çıkacak illaki fakat tutup da 1 sene sonra olmasın.
Hocam imza atalım atmasına da bu oyun illaki pc ye gelecek ama bu ekibin yaptığı çoğu oyun konsolla aynı anda çıktığında pc de adam akıllı çalışmıyor bozuk çıkacağına 1 sene sonra çıkmasını tercih ederim
O da doğru haklısın. Gta 4 gibi mesela. Gta 5 geç çıktı ama mükemmel bir uyumluluk var sistemle. Ama ne bileyim böyle bir oyunu 1-1,5 sene beklemek zor geliyor.
Ooo değilde yıllarca ilk RDR'nin çıkmasını beklemişsin bumu zor gelecek..

strathmorea

18.10.2016 18:54:10

+1
quote:

Orjinalden alıntı: halflıfe
quote:

Orjinalden alıntı: strathmorea İmza attım. Okuyan arkadaşlar es geçmeyin imza atın sizlerde. Oyun pc ye çıkacak illaki fakat tutup da 1 sene sonra olmasın.
Hocam imza atalım atmasına da bu oyun illaki pc ye gelecek ama bu ekibin yaptığı çoğu oyun konsolla aynı anda çıktığında pc de adam akıllı çalışmıyor bozuk çıkacağına 1 sene sonra çıkmasını tercih ederim
O da doğru haklısın. Gta 4 gibi mesela. Gta 5 geç çıktı ama mükemmel bir uyumluluk var sistemle. Ama ne bileyim böyle bir oyunu 1-1,5 sene beklemek zor geliyor.

CILGIN_TURK_96

18.10.2016 18:51:04

+1
GTA5 politikası bu oyunda da yapabilirler şimdiki konsollar ve pc için remastered çakabilir ilk oyun için, bu nesil zaten 2018 ps5 ile bitecektir o zamanda yeni nesil konsollar ve pc içinde RDR2 remastered gelebilir, ama çıkmazsa PC'de oynayan arkadaşlara konsol alip mutlaka böyle bir oyunu oynamalarini tavsiye ediyorum..

BSC Misafiri

18.10.2016 18:50:02

0
Bende imza attım,PS4 ten sonra birde PC de denemek isterim,Tabi kaldırırsa...

Deadpool1239

18.10.2016 18:49:41

+2
Ortalığı fazla karıştırmaya gerek yok. Kavga etmeyede gerek yok. Amaç her oyuncunun oyuna rahatlıkla ulaşabilmesi. O yüzdendir ki PC platformuna oyun çıkarsa konsol sahibi olmayan oyuncular için de çok iyi olur. Bakın kavga etmek zorunda değilmişiz.

KAKÁ

18.10.2016 18:49:20

+5
Rockstar düzeltme yapmış

BSC Misafiri

18.10.2016 18:47:39

+21
quote:

Orjinalden alıntı: Naughty_Dog İmza atalım da oynayın
Bak işsiz ezik diyince sinirleniyorsun bir de bir kerede sony ile ilgili bir haber de ol be bu ne ezikliktir kardeşim artık ne yaptıysa bu pc ciler veya x1 ciler e ne olacak sanırım gerçek hayatında ki başarısızlık ve içine kapanıklığı bu tip haberlerle kapatmaya çalışıyorsun tabi sende haklısın insan bir yerde kendini önemliymiş gibi hissetmek istiyor aksi halde insan kafayı yer sende bunu aldığın konsol adındaki bir aletle yapmaya çalışıyorsun.

CheKD

18.10.2016 18:46:57

+2
İmza kampanyası bitiş tarihi:Yeni nesil konsolların çıkışı İmza atanlar:PS4 sahipleri ve XboxOne sahipleri Gereken imza sayısı:Belli bir sayı yok,Rockstar doygunluğa ulaşana kadar yolma politikasını devam ettirecek,yolabildiği kadar PS4 ve Xbox One sahiplerini yolacak. Sonuç:Yeni nesil konsollar ile beraber oyun PC'ye gelecek.

dark dragon

18.10.2016 18:46:00

+2
Geç kalmışlar kampanya için ne güldük bugün be merak etmeyin ille çıkacak 2020 civarı

Guest-2C5CD639E

18.10.2016 18:43:08

+4
quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog İmza atalım da oynayın
öyle demeyin hocam en kötü konsolu veririz oynamayan oynar canları sıkılmasın youtubedan izlemesinler sonra

Kasatka

18.10.2016 18:39:33

+1
Nerde RDR im Nerde RDR 2 ler, Aglatiyor beni beni Her oyun duyurusunda ACI gerçekler. Bitmiyor IMZA KAPMANYALARI bitmiyor isyalar, Vinliyor basimi vurduğum Nvidia 1080 in fanlari. RDR1 daha gelmedi yârin veli toplantisi var. (Veli vurgusu beklemekten coluk ccuga karistik anlaminda ) Kasayi assaya DALLAYASIM var. KASSSSAAAYI baltanin DUGDUSUYNEN kirasim var.

CaSsErDoDo

18.10.2016 18:38:33

+1
Bu kampanyanın Take Two şirketini harekete geçireceğine inanmıyorum. Adamlar bu oyunu öyle veya böyle konsolda zaten satacak. Kesinlikle deli gibi para kıracaklar. Onlar da bunu biliyor. Böyle bir kampanya ile potansiyel PC bekleyici sayısını belli etmiş olacağız. Adamlar 2017'de konsola çıkarıp 6-7 ay sonra da hem bu bekleyen kitleye hem de konsol almış adama bir kez daha satmış olacaklar. Gta V deki taktiğin aynısı. Bu tür bir kampanya ile kendi topuğumuza sıkıyoruz bence. Aynı anda PC'ye getireceklerini düşünmüyorum. Umarım yanlış düşünüyorumdur.

swfan

18.10.2016 18:38:00

+3
Yazık lan bunlara

Persona_Non_Grata

18.10.2016 18:37:15

+10
İmza atalım da oynayın

halflıfe

18.10.2016 18:37:07

+1
quote:

Orjinalden alıntı: strathmorea İmza attım. Okuyan arkadaşlar es geçmeyin imza atın sizlerde. Oyun pc ye çıkacak illaki fakat tutup da 1 sene sonra olmasın.
Hocam imza atalım atmasına da bu oyun illaki pc ye gelecek ama bu ekibin yaptığı çoğu oyun konsolla aynı anda çıktığında pc de adam akıllı çalışmıyor bozuk çıkacağına 1 sene sonra çıkmasını tercih ederim

KuvvetMira27

18.10.2016 18:36:34

+1
hiç çıkmama ihtimali var çünkü 2010 da ki oyunda çıkmamıştı

strathmorea

18.10.2016 18:33:49

+1
İmza attım. Okuyan arkadaşlar es geçmeyin imza atın sizlerde. Oyun pc ye çıkacak illaki fakat tutup da 1 sene sonra olmasın.

kankhy

18.10.2016 18:33:37

+1
Buralar karışır

Guest-2C5CD639E

18.10.2016 18:33:32

0
Rockstar PC yi biplemedi adamlar kampanya yapmış vay be ne cesaret.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption 2
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız