Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption 2 için Daha Fazla Bilgi Önümüzdeki Ay Paylaşılacak

 
   Rockstar Games, resmi websitesi üzerinden yaptığı açıklamada özel sürümler hakkında ilk detaylar dahil olmak üzere Red Dead Redemption 2 için daha fazla bilginin önümüzdeki ay paylaşılacağını duyurdu.
 
   Rockstar Games, görünüşe göre yeni bilgileri E3'te paylaşacak ve Sony tarafında sahneye çıkacak. Red Dead Redemption 2'nin ilk fragmanının yayınlanmasından sonra Rockstar Games ile Sony bu oyun için bir partnerlik anlaşması imzaladıklarını duyurmuştu. Bu anlaşma sonucu bazı online içeriklere PlayStation 4 sahipleri ilk olarak ulaşabilecek.   
 
   Red Dead Redemption 2, 26 Ekim'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.
 

Amerika, 1899. Vahşi batı dönemi artık sona eriyor, son kalan kanunsuz çeteler de kanun adamlarının nefesini enselerinde hissediyor. Teslim olmayan ve boyun eğmeyenler öldürülüyor.
 
Batıda, Blackwater kasabasındaki soygun girişimlerinde işleri ters giden Artur Morgan ve Van der Linde çetesi kaçmaya başlıyor. Federal ajanlar ve ülkenin en iyi ödül avcılarının amansız takibi altında çete üyeleri hayatta kalabilmek için soyguna, yağmaya ve dövüşmeye devam ederek Amerikanın kalbindeki çetin toprakları geçmek zorunda. Bu süreçte iç çatışmaları da iyice derinleşen çete artık dağılmanın eşiğine gelirken Artur da zor bir seçimle karşı karşıya: onu yetiştiren çeteye sadık mı kalacak yoksa kendi ideallerinin peşinden mi gidecek?
 
Grand Theft Auto V ve Red Dead Redemption'ın yaratıcılarının elinden çıkma Red Dead Redemption 2'de modern çağın şafağındaki Amerika'dan destansı bir hayat hikayesi anlatılıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameSpot Rockstar Games Take Two PlayStation 4 Xbox One Red Dead Redemption 2 RDR 2
PES 2019 Bu Çarşamba Tanıtılacak Egress için Beş Dakikalık Alfa Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.5.2018 17:32:33

0
God of Tomb Raider i paketleyip rahat GoTY olur,tum zamanlarda da en iyi 3 e girer.

Drima

7.5.2018 15:36:48

0
Onu bunu bilmemde RDR beni X360'da 1.5 ay oyalamıştı. Aynı başarıyı bu oyundan da bekliyorum. İş güç ayağında eskisi gibi de yardıramayacağımdan rahat 3-4 ay oyalar 2019 yaptırır bana

m.A.A.d city

7.5.2018 14:57:29

0
Yeni bir efsane geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption 2
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız