Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Bull Player One 2019 Turnuvası Duyuruldu!

 
     Red Bull, CS:GO Flick turnuvasının ardından ülkemizde ilk kez düzenlenecek "Red Bull Player One" teke tek League of Legends turnuvasını duyurdu! 
 
     24-25 Ağustos’ta gerçekleştirilecek çevrimiçi elemeler ile başlayacak olan teke tek turnuvası nefes kesen maçlara ev sahipliği yapacak. Eleme etabı sonrasında finale kalma hakkı elde eden en iyi amatör 16 oyuncu, birinci olabilmek için mücadele edecek. 24 -25 Ağustos ve 8 Eylül’de gerçekleştirilecek olan maçlarda oyuncular yeteneklerini sergileyecekler. Başarılı 16 oyuncu 22 Eylül’de Rot Espor Sahnesi Ataşehir'de karşı karşıya gelecek.
  
     Global olarak düzenlenen Red Bull Player One 2019 turnuvası yazın başından bu yana 25’ten fazla ülkede eleme etabına başladı. Ülke elemelerinde kazanan oyuncular, Kasım ayında  Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde gerçekleşecek dünya şampiyonası finallerinde en iyi 1v1 oyuncusu şampiyonu olmak adına mücadele edecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Ark: Survival Evolved İçin 2 Bölümden Oluşan Eklenti Paketi Duyuruldu Valve, Steam'deki Çıkış Tarihi İstismarına Son Vermeyi Planlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız