Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Reborn PC için de Çıkacak + Yeni Detaylar


     Elemental-Labs, Inc tarafından daha önce Playstation 3 ve PS4 için duyurulan Reborn şimdi PC platformu için de açıklandı. Oyunun Kickstarter sayfasında istenen 200.000 dolarlık bağış toplanırsa PS3 ve PS4'ün yanında PC oyuncularının da Reborn'u oynayabileceği yazıyor.
 
    Yapımcılar eğer 1.090.000 dolarlık bağışa ulaşırlarsa oyunu Nintendo Wii U ve Xbox One için de çıkabilirmiş. Ayrıca Reborn'un Playstation Vita sürümü de düşünülüyor.
 
    Unreal Engine ile geliştirilen Reborn'u offline olarak 1 ya da 2 kişi, online olarak da 2 ila 4 kişinin oynaması planlanıyor. Oyundaki savaşların silahsız veya silahlı olarak yapılacağını da belirten yetkililer özellikle dövüş sistemi konusunda çok iddialılar. Zaten oyunda ünlü Japon kılıç ustası Musashi Miyamoto ana karakterimiz olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Elemental-Labs: Reborn elemental labs reborn acttil kickstarter aksiyon rpg ps3 ps4
Tales of Xillia'nın Satış Miktarı Açıklandı FIFA 14'te 2. Haftanın En Güzel Golleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

14.10.2013 03:45:20

0
Arkadaşın yorumu daha açıklayıcı olmuş doğrusu :)

Alondate

13.10.2013 12:44:54

+1
Unreal Engine ile geliştirilen Reborn'u offline olarak 1 ya da 2 kişi, online olarak da 2 ila 4 kişinin oynaması planlanıyor. Şu cümleyi okuduktan sonra biraz kafam karıştı. Acaba pvp bazlı mı olacak dedim ama değilmiş çok şükür. Kickstarter sayfasından "concept in-game screenshots" bölümüne bakarsanız oyunun sağlam bi şey olacağını anlarsınız. Yanılmam umarım :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Elemental-Labs: Reborn
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız