Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rebellion Radiant Worlds'ü Satın Aldı

   Sniper Elite geliştiricisi Rebellion Radiant Worlds'ü bünyesine kattığını duyurdu.
 
   Radiant Worlds bundan sonra Rebellion Warwick olarak adlandırılacak ve Rebellion Liverpool ile firmanın Oxford'taki genel merkezine katılacak.
 
   Rebellion Warwick 1930'lu yıllarda geçecek olan üçüncü şahıs macera nişancı co-op oyunu Strange Brigade dahil olmak üzere firmanın güncel projeleri üzerinde çalışacak. Ayrıca Sniper Elite, Evil Genius ve Battlezone oyunlarının geliştirilmesine katkıda bulunacak. 
 
   Radiant Worlds 2013'te tecrübeli geliştiriciler Philip ve Andrew Oliver tarafından kurulmuştu. Mevcut çalışan sayısı 70 ancak stüdyonun Rebellion'a katılmasıyla birlikte 300'e çıkılması planlanıyor.
 
   "Böyle harika insanları 25. doğum günümüzden hemen sonra şirkete getirmek oldukça harika." dedi Rebellion CEO ve kurucu ortağı Jason Kingsley OBE. "Bizim için harika bir yıl oldu ve 2018, 2019 ve sonrasını daha büyük ve harika yapmak için bir sürü planımız var."
 
   Philip Oliver ise şu şekilde konuştu: "Kingsley'leri (Rebellion kurucuları Jason Kingsley, Chris Kingsley) yıllardır tanıyorduk ve onlara ve kurdukları şirkete her zaman fazlasıyla saygı duyduk. Yaratıcılık, tutku ve hırs gibi temel değerlerimiz Rebellion tarafından yansıtılıyor ve bu harika ekibin bir parçası olmaktan heyecan duyuyoruz." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sniper Elite 4 Rebellion PlayStation 4 Xbox One PC
SK Telecom T1, Yeni Transferlerini Duyurdu Gears of War 4 Geliştiricisi Yeni Bir IP Üzerinde Çalışıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sniper Elite 4
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız