Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rebel Galaxy Outlaw'un İlk 15 Dakikası

 
IGN, Double Damage Games'in uzayda geçen shooter oyunu Rebel Galaxy Outlaw için 15 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu yayınladı ve videoda oyunun başlangıç kısmı gösteriliyor.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Dodge Sector'da köpek dövüşü, ticaret ve macera.
 
Parasız, şanssız ve sınırları zorlayan Juno Markev'in yakalaması gereken bir katil, ödemesi gereken borçlar ve peşine düşmüş bir sürü bela var. Rebel Galaxy Outlaw; kirli kanun kaçakları, kamyoncular, polisler ve hırsızlarla dolu mavi yakalı suçluların dünyasında geçiyor.
 
Çeşit çeşit uzay araçlarına bin, pislik içindeki uzaybarlarda bilardo oyna, 24 saat müzikle kurtlarını dök ve tehlikeli köpek dövüşlerine tanık ol. Dodge Sector'da geçinmek zor, hakkını aramak daha da zordur.

 
Rebel Galaxy Outlaw 13 Ağustos'ta Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak. PlayStation 4 ve Switch versiyonları ise "önümüzdeki aylarda" çıkacak.

Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Rebel Galaxy Outlaw Double Damage Games uzayda geçen shooter oyunu PC PS4 Switch
GTA Online Casino Güncellemesiyle Rekor Oyuncu Sayısına Ulaştı Call of Duty: Modern Warfare Konsolda Klavye ve Fare Destekleyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rebel Galaxy Outlaw
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız