Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ready at Dawn Tarafından Geliştirilen Deformers Ertelendi

 
 
   God of War serisinden Chains of Olympus ile Ghost of Sparta ve PlayStation 4'e özel The Order: 1886 oyunlarından tanıdığımız Ready at Dawn tarafından geliştirilen Deformers ertelendi.
 
   Rekabetçi multiplayer oyunu Deformers'ın daha öncesinde 14 Şubat 2017 tarihinde çıkış yapması bekleniyordu. Erteleme haberi ile birlikte yeni çıkış tarihi ise verilmedi ancak Ready at Dawn'ın açıklamasına göre oyuncular Deformers için çok fazla beklemeyecek. 
 
   Ready at Dawn erteleme ile ilgili olarak ise "Geribildiriminize zaman ayırarak mümkün olan en iyi oyun deneyimini sunmayı sağlayacağız." ve "Bu ekstra zaman ek geribildirim toplamak ve diğer kişileri de Deformers'ı denemeye davet etmek için daha fazla fırsat sunacak." dedi. 
 
   Deformers PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ready at Dawn Deformers
Paragon'un Kayıtlı Oyuncu Sayısı 5.7 Milyona Ulaştı Bu Hafta Çıkış Yapacak Oyunlar (6 Şubat - 9 Şubat)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

stun

6.2.2017 15:24:45

0
the order sadece çok kısaydı.. onun 2 katı uzunlugunda bir oyun yapılsa orderın devamı olarak alırım..daha uzun süre geliştirsinler.. ama artık sony ile birlikte çalışmıyorlar galiba

2K

6.2.2017 14:12:10

0
Her ne kadar The Order'ı beğenmesem de Ready at Dawn kaliteli bir ekip. PSP'ye çıkardılar God of War'lar konu olarak en iyi God of War'lar. Eğer şimdi bile oynarsanız adamlar PSP'de neler yapmış diye düşünürsünüz. The Order oynanış olarak iyi bir oyun değildi fakat Ready at Dawn'dan daha çok Sony'in bir isteği olabilir bu. Bize PS4'ün gücünü gösteren bir oyun yapın demiş olabilirler. Grafiklerini geçtim her oda birbirinden oldukça farklıydı, detay seviyesi, oyuna harcanan emekte çok üst seviyelerdeydi. Tabi sonuçta grafikleri için oynamıyoruz ve oynanışı başarılı değildi. Yine de konusu ve evreni iyi düşünülmüş bir oyundu umarım bundan sonra ki projeleri yeni bir The Order oyunu olur ve bu sefer grafik ve detay seviyesi dışında da şeylere özenirler.

Thejoker58906

6.2.2017 13:27:36

+1
Bu oyunla ugrasacagına yarım olarak biten the order ı tamamla veya the order kalitesinde bir oyun yap çoğu kişinin sevmediği the order çokta güzel bir oyundu

BSC Misafiri

6.2.2017 13:05:59

0
Oynamak için ölüyorsun zaten,Ben The Order gibi bir oyun yapacam sonra böyle bir oyun yapacam..Vay arkadaş nerden nereye..Belkide Rocket League gibi bir sürpriz yapabilir ama hiç sanmıyorum..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız