Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rayman Legends'ın Switch Sürümünde "Birkaç Sürpriz" Bulunacak

   Platform türünün başarılı örneklerinden Rayman Legends, Nintendo Switch platformuna "Ultimate Edition" adı altında çıkış yapacak ve Rayman'in yaratıcısı Michel Ancel, Nintendo ile gerçekleştirdiği bir röportajda Switch ve oyunun Switch sürümü hakkında konuştu. 
 
   İlk olarak Nintendo Switch konsoluna değinen Michel Ancel, "Rayman Legends bir masa oyunu gibi. Demek istediğim aynı odada arkadaşlarınızla beraber oynamak ve bu konsol bunun için mükemmel. Uzun zamandır beklediğimiz konsol konsepti. Güçlü, taşınabilir bir HD konsol." dedi.
 
    Michel Ancel ayrıca Rayman Legends'ın Nintendo Switch sürümünde Kung Foot modu dahil olmak üzere "birkaç sürpriz" bulunacağını belirtti. Ancel detay vermedi ancak "Konsolun multiplayer alanda nitelikleri çok olduğu için başka sürprizler hazırlıyoruz." şeklinde bir eklemede bulundu. 
 
   Rayman Legends, Ubisoft'un Nintendo Switch için duyurduğu üç oyundan birisi. Diğerleri çıkış oyunu olacak Just Dance 2017 ve açık dünya ekstrem sporlar oyunu Steep. Rayman Legends ve Steep'in henüz net çıkış tarihleri açıklanmadı.

   Nintendo Switch 3 Mart tarihinde dünya genelinde çıkış yapacak

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Sniper Elite 4 - İnceleme Puanları Swamp Thing, Injustice 2 için Doğrulandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

_Nintendo_

13.2.2017 23:04:07

+1
Çıkış tarihi belli değil ama fiyat 60 dolarmış, başka platformlarda 5-10 dolara düşen 4 yıllık oyunu birkaç önemsiz eklentiyle 60 dolara satarak prestijlerinin üzerine çizik attıklarının farkında değiller herhalde. Aklıma Wii U'da Mass Effect 3'ü 60 dolara satıp Mass Effect Trilogy'i öteki konsollarda 40 dolara satan kaşarlanmış EA firmasını getirdi. Sonra da ağlıyorlar oyunumuz Wii U'da 100 bin sattı diye.

rambocuk

13.2.2017 22:17:31

0
Fiyatlar çok uçuk uzun süre sadece zelda oynarım herhalde bitince tekrar baştan başlarım felan o zamana fiyatları normale düşer , ufak ufak oyunlara 50 euro dolar felan istiyorlar , bakalım dijital mağzasında durum ne olacak

esmerbuyucu

13.2.2017 21:10:44

+1
Oyunu tekrar sattırabilecek kadar ne sürpriz yapacaklar merak ediyorum.

_Nintendo_

13.2.2017 20:23:12

+2
İlk sürprizin oyunun fiyatı olacağını düşünüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız