Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rare Birden Fazla Oyun Üzerinde Çalışıyor


       Microsoft'un sahip olduğu önemli geliştirici firmalar arasında yer alan Rare'in yeni bir oyun üzerinde çalıştığı oyun dünyası tarafından biliniyor. Xbox'ın pazarlama müdürü Aaron Greenberg, verdiği bir röportajda Rare'in sadece bir değil birden fazla oyun üzerinde çalıştığını duyurdu.
 
       Firmanın geliştirmekte olduğu bu oyunlar hakkında henüz hiçbir bilgi verilmese de Greenberg firmaya güvendiğini ve firmanın geliştirdikleri oyunları duyurmaya hazırlandıklarını açıkladı.
 
      Bunun yanında Rare'in bir diğer Microsoft firması Twisted Pixel ile ortaklaşa bir oyun geliştirdiği yönünde söylentiler bulunuyordu. Greenberg Twisted Pixel'in bir başka firmayla oyun geliştirmediğini söyleyerek bu söylentileri kesin olarak yalanladı. Greenberg daha sonra Twisted Pixel'in de yeni bir oyun üzerinde çalıştığını ve bu oyunun beklenilmedik ve farklı bir oyun olduğunu söyledi.
 
     Son olarak Greenberg, Microsoft'un hem teknoloji hem de oyun motoru olarak Epic ile yakında çalıştığını söyledi ancak Epic'in Xbox One için herhangi bir oyun geliştirip geliştirmediği hakkında herhangi bir bilgi vermedi. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Forza Motorsport 6 Hakkında Yeni Bilgiler Yakında Paylaşılacak Microsoft Bu Seneki E3 Festivalinde Farklı Bir Şeyler Yapacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

23.2.2015 11:12:28

-2
Iki oyun gelistiriyorsa bu ekip ki, buyuk olcekli bir ekip degildir. Ya basit icerikli ya da kalitesiz bir yapim gelecektir. Boylesine kaliteli bir yapimcinin dustugu hale bak. Sagolasin MS, bence siz bunlara 4-5 oyun daha yaptirin, kasalar tez zamanda dolsun.

imakenya dragons

23.2.2015 10:20:19

0
Guzel bisey beklemiyorum acikcasi.

Megathrone26

23.2.2015 09:57:53

0
Ah microsoft rare gibi bir firmayı bile ne hallere düşürdün. Umarım toparlanır da güzel oyunlar yaparlar

ykrr

23.2.2015 02:26:46

+1
lütfen kinect oyunu olmasın. geçmişte conker,banjo kazao ve geçen nesilde kameo gibi süper işler yapmış bir firmayı artık rahat bırakta güzel bir şeyler çıkarttır microsoft.

michael01

23.2.2015 01:24:49

0
O_O kinect sabihpleri yaşadı desene yine el kollu oyunlar geliyor.Şaka bir yana umarım xbox 1 kullanan arkadaşların seveceği zevk alacağı bir oyun yaparlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız