Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rare, 25.Yılını Kutluyor


 
     Özellikle Nintendo 64 platformuna çıkarttıkları oyunlar ile efsane haline gelen fakat Microsot çatısı altına girdikten sonra eski parlak günlerini arayan Rare firması, 25.yılını kutluyor.
 
     İngiltere bazlı olan oyun firması son olarak Banjo Kazooie : Nuts & Balls, Viva Pinata ve Nintendo 64'ün en iyi oyunlarından biri olan Perfect Dark'ın Xbox Live için hazırlanan yeni versiyonu ile karşımıza çıkmıştı. Başta da dediğim gibi Microsoft tarafından satın alındıktan sonra, firma eski günlerini biraz arıyor. Bana soracak olursanız, 25. yılını geride bırakmaya hazırlanan Rare, Microsoft'un çatısı altında biraz yaratıcılığını yitirmiş durumda.
 
     Rare'nin 25.yılı için konuşan ve firmanın yeni görünümünü de anlatan stüdyo başkanı Mark Betteridge ; 25 yıl içinde oyun sektöründe ve firmalarında bir çok gelişimin meydana geldiğini belirterek firmalarının yeni logolarını da gözler önüne serdi. Rare firması son olarak Project Natal üzerinde çalışıyordu. 
 
     Umarız yeni görünümü ile birlikte firmanın yeni yapımlarını da görme şansımız olur.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Xbox 360 Project Natal Rare Microsoft
Shogun 2: Total War Duyuruldu Star Wars Serisine İkinci MMO Oyunu Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız