Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rapor: Skate Serisinin Yeni Oyunu Temmuz'da Duyurulacak

 
 
Electronic Arts tarafından geliştirilen ve yayınlanan kaykay oyun serisi Skate'in yeni oyunu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Try Hard sitesinden Tom Henderson ile konuşan kaynaklar, serinin yeni oyununun duyurulmaya hazır olduğunu söyledi.
 
Skate serisinin yeni oyunu hakkında Nisan ayında bazı görüntüler sızdırıldı. Ortaya çıkan bu görüntüler, oyunun henüz erken geliştirme aşamasında olduğunu gösteriyordu (Ya da bu görüntüler oyunun erken aşamadaki geliştirme sürecinden sızdırıldı). Franchise yönetmeni Deran Chung ve yaratıcı yönetmen Chris Parry, EA Play Live 2020 canlı yayın etkinliği sırasında oyunun henüz erken geliştirme aşamasında olduğu açıklamıştı.
 
Ocak ayında EA, Vancouver merkezli Full Circle stüdyosunu kurdu ve bu stüdyo Skate 4 (resmi adı henüz belli değil) üzerinde çalışacağını belirtti. Ekibin başında ise Microsoft - Xbox Live'ın eski başkanı Daniel McCulloch bulunuyor. 
 
Oyun hakkında neredeyse hiçbir şey bilinmemekle beraber EA, Haziran 2020'de yatırımcılara yapılan bir çağrı sırasında Skate 4'ün kullanıcı tarafından oluşturulan içeriklere izin vereceğini ve etkileşimli bir yapıda olacağını açıkladı. Ayrıca açık bir dünyaya sahip olacağını bildirdi.
 
Serideki son oyun olan Skate 3, Mayıs 2010'da piyasaya sürüldü. Oyun, park oluşturma ve çeşitli zorluk modları gibi yeni özelliklerle oyunculara sunuldu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vg247 Skate 3 ea games PS3 Xbox 360
Söylenti: Ubisoft Önümüzdeki Ay Skull & Bones Hakkında Yeni Bilgiler Paylaşacak Orbit.industries için Yeni Güncelleme Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skate 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız