Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Raji: An Ancient Epic Geliştiricisi Oyundaki DRM'i Kaldırdı

 
Geliştirici Nodding Heads Games, Raji: An Ancient Epic'teki DRM'i oyunculardan gelen yorumlar üzerine oyunun çıkışından dört gün sonra kaldırdı.

Nodding Heads Games tarafından yapılan açıklama:
 
"DRM, oyuncular için her zaman çok hassas bir konu oldu. Korsanı yavaşlatması sebebiyle geliştiriciler için hayati bir öneme sahip olabiliyor fakat en iyi DRM'in bile sorunları bulunuyor. Bazen dürüst oyunculara engel oluşturabiliyor ve bazen de oyunun performansını etkiliyor. Bizim kullandığımız DRM'in oyunun performansını etkilemediğini belirtmek isteriz ve bundan gurur duyuyoruz."
 
"Topluluğumuzdan gelen geri bildirimlere baktığımızda, oyunu satın almış olmasına rağmen oynayamayan çok sayıda oyuncunun olduğunu gördük. Bu durum oyun üzerinde çalışmış olanlar için kabul edilebilir değil. Ardından, kişisel nedenlerden dolayı DRM'i sevmeyen oyuncular olduğunu da gördük. Bu düşünceye de kesinlikle saygı duyuyoruz. Sonuç olarak bizler de kalpten birer oyuncuyuz ve bunun arkasındaki bazı duyguları anlayabiliyoruz."
 
"Topluluğumuzun söylediklerini dinledikten sonra ve bundan etkilenen oyuncularımız için elimizden gelenin en iyisini yapmak için yeni güncellemeyle birlikte DRM'i oyunumuzdan kaldırma kararı aldık. Tek yapmanız gereken oyunu güncellemek ve DRM gitmiş olacak."
 
Eski Hindistan'da geçen aksiyon macera oyunu Raji: An Ancient Epic şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Türkçe altyazı desteği mevcut.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam Raji: An Ancient Epic aksiyon macera zengin macera oyun
StarCraft 2 Geliştiricileri Yeni Bir Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Üzerinde Çalışıyor Watch Dogs: Legion PC Grafik Ayarları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lamuarte

21.10.2020 17:11:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr 53 TL steam de.. 71,25 TL Xbox da... 179 TL evet yanlış okumadınız 179 TL PS4 de... yazıktır.. Aynı oyun. yuhh yani.
PS çıktığı günden bu yana "konsolu bir şekilde satayım nasıl olsa oyun almak zorundalar" fikriyle iş yapmış bir konsol. Yeni PS5'in piyasaya göre çok uygun çıkması ve oyun fiyatlarının çok yüksek olması buna en güzel örnek bence.

BSC Misafiri

21.10.2020 12:28:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr 53 TL steam de.. 71,25 TL Xbox da... 179 TL evet yanlış okumadınız 179 TL PS4 de... yazıktır.. Aynı oyun. yuhh yani.
PS oyunculuğu bitti artık bu ülkede daha yeni nesil fiyatları henüz belirlenmedi, asıl o fiyatlar belirlendiği zaman işte o zaman konsol oyunculuğu bitmiş olucak kardeşlik dahi kurtarmayacak.

mehmetalpertr

21.10.2020 11:59:31

0
53 TL steam de.. 71,25 TL Xbox da... 179 TL evet yanlış okumadınız 179 TL PS4 de... yazıktır.. Aynı oyun. yuhh yani.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Raji: An Ancient Epic ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız