Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rainbow Six Siege ‘The Grand Larceny’ Etkinliği Başladı

 
Ubisoft, Tom Clancy's Rainbow Six Siege'in The Grand Larceny etkinliğinin başladığını duyurdu.

Bugünden itibaren 19 Mayıs'a kadar sürecek.

Detaylar:
 

İki grup tanınmış bir yerde karşı karşıya geldi. Onlar çatıştıkça silah sesleri Karargâhta yankılandı. Ortada değerli bir ganimet vardı ve Operatörler onu almadan durmayacaklardı. Oradan zengin olarak mı çıkacaksın? Yoksa bir çapraz ateşte ölecek misin?
 
OYNANABİLEN OPERATÖRLER

Oynanış sebeplerinden ötürü bazıları hariç birçok Operatör etkinlikte oynanabilir olacaklar. Her birinin ana bir yivsiz tüfeği bulunurken etkinliğin Grand Larceny Koleksiyonu’nda ve Kükreyen Servet Destesi’nde bulunabilen silah kaplamalarıyla kaplanabilecekler.
 
ETKİNLİK KURALLARI

Çalıntı Mallar oyun modu standart modlara göre farklıdır. Bir Rehine, Konrol Altına Alınacak bir Alan veya Çözülecek bir Bomba yoktur. Aynı zamanda bir Hazırlık Aşaması da yok ve Saldıran dronları tamamen kaldırıldı. Eski Hereford haritasının özel sürümünde haritaya yayılmış Kasalar mevcut.
 
Savunanlar ne olursa olsun onları korumak zorundalar, ancak rakiplerini ortadan kaldırarak da rauntları kazanabilirler.
 
Saldıranlar ise belirli sayıda Kasa açmak veya bütün Savunanları yok etmek zorundalar.
 
Şunu unutmayın ki bütün oyuncular Kasaların nerede olduğunu bilecek ve artık zeminler patlatıldığında metal çubuklar kalmayacak. Bu sebeple yivsiz tüfeklerinizle yaratıcı yanınıza ortaya çıkarma vakti!
 
KOLEKSİYON
 
Grand Larceny etkinliği Amaru, Fuze, Gridlock, Hibana, Maverick, Echo, Maestro, Kaid, Wamai ve Warden için 31 özgün özelleştirme eşyası içeren bir Koleksiyon ile birlikte geliyor. Yüzyıllar öncesine ait bu tasarımları oyun içinde Operatörleri seçerek Etkinliği oynadığınızda elde edebileceksiniz.
 
Grand Larceny paketi özel Etkinlik Mücadelelerini tamamlayarak elde edilebilir ve Giriş sayfasındaki Paketler bölümünden 300 R6 Kredisi veya 12500 Nam ödeyerek satın alınabilir.
 
Deco artistlik imzası silah kaplaması ve el yapımı Six uğurluğu içeren Kükreyen Servet Destesi de seçeceğiniz kurla satın alınabilir olacak.

 
Tom Clancy's Rainbow Six Siege PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

The Grand Larceny fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Rainbow Six PS4 Xbox One Ubisoft FPS rainbow six patriots patriots pc siege
Steve Carell'ın Yeni Dizisi Space Force'tan İlk Fragman Paylaşıldı PlayStation Now'a Rainbow Six Siege, The Evil Within 2 ve Get Even Eklendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rainbow Six: Siege
+ TAKİBE
AL
56 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız