Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rainbow 6: Patriots için Ek Bilgiler

Patriots, yayınlanan konsept videosu ile etkilemeyi başarmıştı.
 
     Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve serinin uzun zaman süren hasretini sona erdirmeyi planlayan Patriots için yeni bilgiler ve görüntüler yayınlandı.
 
     Eşsiz Hikaye: Patriot'ın hikaye akışı son derece gerçekçi olaylardan oluşmakta. Gerçek olaylardan ve karakterlerden esinlenerek hazırlanan hikayelere farklı açılardan yaklaşabileğiz ve bunlar bize eşi görülmemiş şekilde aktarılacak.
 
     Yeni Takım için Yeni Bir Tehlike: Rainbow takımıyla birlikte terörizm de gelişti ve artık daha organize suçlularla savaşmak zorundayız. Yeni takımın lideri olarak çeşitli etnik kararlar vermek zorunda kalacak ve böyle yaparsam sonuçları ne olur şeklinde düşüneceksiniz.
 
     Geliştirilmiş Takım Yönetimi: Tek bir tuşa basarak Rainbow takımını en etkili ve ölümcül şekilde göreve gönderebileceksiniz. Eğer beklenmedik durumlar gerçekleşirse istediğiniz an tüm detaylarıyla müdehale edebileceksiniz.
 
     Gelişmiş Savaş Sistemi: Yenilenmiş siper ve silah sistemleriyle savaş teknikleriniz yeni oyunda bir sonraki seviyeye geçecek. Duvarlardan ve camlardan aşağı iple inmek gibi tekniklerle kendiniz ve takımınız için en uygun taktikleri belirleyeceksiniz.
 
     Online lobilerde diğer oyuncularla buluşarak takımınızı oluşturup taktiksel görevlere dalacağınız Rainbow 6: Patriots 2013 yılında çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Rainbow Six PS3 Xbox 360 Ubisoft FPS rainbow six patriots patriots pc
PES 12 3D için Yeni Ekran Görüntüleri ve Video "Sony, PS Vita'yı Çoktan Öldürdü"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ultra_storm

29.11.2011 19:58:08

0
Demekki bu nesilin sonunda çıkacak

clubberkay

29.11.2011 18:03:59

0
çok varmış.

MsFt007

29.11.2011 15:43:35

0
2013 müüü :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rainbow Six: Siege
+ TAKİBE
AL
56 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız