Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPG Klasiği "Midwinter" Oyun Dünyasına Dönüyor


    2012 yılında kaybettiğimiz oyun tasarımcılarından Mike Singleton'ın RPG-Sandbox-Strateji öğeleriyle bezenmiş ünlü oyunu Midwinter oyun dünyasına dönüyor. 1989 yılında Atari ST, Amiga ve PC platformları için çıkan oyun şimdi modern teknolojiyle karşımıza çıkacak.
 
    Chilli Hugger Software tarafından yepyeni grafiklerle geliştirilecek olan yeni sürümün oyunun sıradışı yapısına bağlı kalacağı vurgulanıyor. Klasik oyunda 1. kişi bakış açısından karakterimizi yönetiyorduk ve oyunumuz 410.000 metre karelik bir alanda geçiyordu. Bu yeni sürümde de benzer bir kamera açısı olacak ve oyun dev bir alanda geçecek.

    Midwinter'ın çığır açan bir oyun olduğunu vurgulayan geliştiriciler açık dünya öğelerine sahip oyunlar üzerinde büyük etki bırakan Midwinter'ın birebir yeniden yapımını hazırlamayacaklar, ama Mike Singleton'ın azimli çalışmasını modern teknoloji kullanarak benzer derinlikte sunmaya çalışacaklarmış.
 
    Bu yılın ilk dönemlerinde Kickstarter benzeri bir kampanya düzenleyecek olan Chili Hugger Software, Midwinter'ın yeniden yapımını ise 2015 yılının başında piyasaya sürmeyi hedefliyor. Böylesine büyük bir proje için 1 yıllık süre hiç de uzun sayılmaz.
 
   Aşağıda klasik oyun ile yeni sürüm arasındaki görsel farklılığın kıyaslandığı bir karşılaştırmayı bulabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak themidwinterreport Midwinter Mike Singleton RPG Strateji Sandbox Amiga PC
Total War: Rome II'nin 8.1 Güncellemesi Yayınlandı Project Cars için Onlarca Yeni Görsel

einhander

12.1.2014 14:14:53

0
90 lardakı maskeyı daha cok begendım yenısı olmamıs :))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Midwinter
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız