Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPCS3 Artık AMD FidelityFX Super Resolution'ı Destekliyor

 
 
RPCS3 ekibi, Playstation 3 emülatörünün artık AMD'nin FidelityFX Super Resolution teknolojisini desteklediğini duyurdu. Ekibin belirttiğine göre AMD FSR uygulaması hemen hemen her oyunda stabil bir şekilde çalışıyor ve şu anda yalnızca Vulkan API'leri için mevcut.
 
Resmi web sitesine göre, emülatör, PS3 oyunlarının yüzde 62'sini destekliyor, kalan yüzde 31'inde ise hatalarla karşılaşıyor. Diğer yüzde 6'lık kısım ise menü görüntülendikten sonra açılmıyor.
 
RPCS3'e ulaşmak için buraya tıklayın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming emülatör
ADATA Yeni Donanım ve Oyuncu Ekipmanlarını Tanıttı The Ascent için Yeni Güncelleme DX12 ve Ray Tracing Performansını Arttırıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

chris92

7.8.2021 18:55:18

0
şu adam akıllı Anarchy Reignside çalıştırsa başka birşey istemiyorum drakengard 3ü bir kaç bölümde kırmızı renk glitchi dışında sorunsuz 60 fpsde bitirmiştim .ps3de bile bu kadar güzel çalışmıyormuş .gerçektende süper bir emülatör.keşke xbox emülatörüde böyle olsaydı .

BSC Misafiri

7.8.2021 17:01:38

0
Şu emülatörler olmasa nostalji yapamayacaz valla...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız