Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RE: Umbrella Coprs, RE 6'dan Sonraki Zaman Diliminde Geçiyor


       Geçtiğimiz hafta duyurulan Resident Evil: Umbrella Corps hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Geliştirici ekipten Masachika Kawata ve James Vance, oyunun zaman dilimi hakkında konuştu.
 
       Belirtilene göre Umbrella Corps, Resident Evil 6'dan sonrasını konu alacak. Kawata durum hakkında "Umbrella Coprs ismini kullanmamız çelişkili bir yol. Resident Evil bilgisine sahipseniz Umbrella'nın evrende o zamanda bulunmadığını, yerle bir edildiğini biliyorsunuzdur." yorumunda bulundu.
 
       Zaman diliminin yanında ekip oyuncuların biyolojik terör olaylarının yaşanabileceği yerlere giden veya değerli bir şeyi almaya çalışan paralı askerleri kontrol ettiğini dile getirdi. Tüm bunları bir sonraki Umbrella olmak isteyen firma için yapıyoruz.
 
      Son olarak oyunda senaryo modu yani campaign'in bulunmayacağını belirtelim. Resident Evil: Umbrella; PC ve PlayStation 4 için 2016'nın başında çıkış yapacak. Oyunun duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com resident evil umbrella corps fps tps aksiyon shooter capcom pc playstation 4
Monument Valley Geliştiricileri, Sanal Gerçeklik Cihazına Özel Yeni Oyununu Duyurdu Fallout 4'ün Gerçek Dogmeat'i ile Tanışın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

freshmind

22.9.2015 15:54:30

-1
Nerede geçtiğinin ne önemi var ki ? Counter Strike yapmışlar birde utanmadan zaman dilimi belirtiyorlar. O değil görselleri güzeldi, oyun motoru iyi duruyordu. Adam gibi yeni, köklerine sadık ve günümüz görsellerine ayak uyduran bir RE gelse de oynasak. Gına geldi remakelerden, remastredlardan.

MonacoDoom

22.9.2015 14:56:30

-1
RE6 devamı olursa iyi olur diye okuyordum birden singleplayer olmadığını gördüm, o zaman neye yapıyorsunuz counter strike zombies aynı işi görüyor zaten

kozmoslu

22.9.2015 14:35:55

0
Bari resident evil 4 ayarında bey şey gelsin :(

Kasatka

22.9.2015 14:16:55

0
Sen onu bunu bos ver de Re 2 den bi trailer yayinla ortalik ayaga kalksin. Yoksa kim takar bu oyunun re evreninde hangi zaman diliminde gectigini falan.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Umbrella Corps
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız