Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quilts & Cats of Calico, PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Monster Couch ve geliştirici Flatout Games, Calico masa oyununun bir dijital uyarlaması olan Quilts & Cats of Calico'yu duyurdu. 2023'te Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Quilts & Cats of Calico, oyuncunun asıl görevinin desenli kumaş parçalarından bir yorgan yapmak olduğu rahat bir masa oyunudur. Oyuncu, kırpıntıların renklerini ve desenlerini akıllıca birleştirmelidir. Yalnızca tamamlanan tasarım için puan kazanmakla kalmaz, aynı zamanda düğmeler dikebilir ve yatak takımı modelleri konusunda kendi tercihleri ??olan sevimli kedileri cezbedebilir.
 
Calico masa oyununa dayanan Quilts & Cats of Calico'da, sevimli kedilerle dolu sıcak, rahat bir dünyaya dalacaksınız. Burada yorgan, pençelerinin ağırlığı altında bükülür ve yüksek sesle mırlama işitilebilir. Usta yorgancıyı bekleyen desen ve tasarımlarla dolu bir dünya.
 
Oyunun Steam Sayfası:
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Quilts & Cats of Calico PC
Çiftçilik Simülasyon oyunu Across the Valley, PS VR2 ve PC VR için Duyuruldu Sudama Relation, PS4, Switch ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız