Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quantic Dream, Dustborn'un Yayıncılığını Üstlenecek

 
Red Thread Games'in geliştirdiği hikaye odaklı aksiyon macera oyunu Dustborn'un yayıncılığını Quantic Dream üstleniyor.

Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human geliştiricisi Quantic Dream, 2020'nin başlarında yaptığı duyuruda, artık kendi oyunlarının yayıncılığını üstlenmeye hazır olduklarını ve bunun yanı sıra başka stüdyoların oyunlarının da yayıncılığını yapacaklarını açıklamıştı.

Read Thread Games kreatif direktörü Ragnar Tornquist'in belirttiğine göre "Quantic Dream, harika hikayeler ve interaktif hikaye anlatımında bizimle aynı tutkuyu paylaşıyor. Bu oyun için vizyonumuzu gerçekten anlayan ve takdir eden biriyle çalışmak bizim için çok büyük önem taşıyordu ve Dustborn'u dünya genelindeki oyunculara sunmamıza yardımcı olması için daha iyi bir ortak isteyemezdik."
 
Quantic Dream CEO'su Guillaume de Fondaumiere ise oyunun tutkusu, görselliği, oynanışı, karakterleri ve temaları karşısında büyülendiğini ve Red Thread Games'in vizyonunu en iyi şekilde yansıtması için Quantic Dream'in teknik ve editoryal kaynaklarını sağlayacağını belirtti. 
 
Dustborn umut, sevgi, arkadaşlık, robotlar ve kelimelerin gücü hakkında üçüncü şahıs tek oyunculu aksiyon macera yolculuk oyunu. 2030 yılında, grafik romanlarından esinlenen canlı ve tehlikeli kurgu bir Amerika'da geçen oyunda Pax adlı bir kadın karakterin rolünü üstleniyorsunuz. Eski mahkum, serseri, düzenbaz ve anormal biri olan Pax'in görevi Kaliforniya'dan Yeni İskoçya'ya bir paket ulaştırmak. Bu görev için kendinize bir ekip toplayacak ve bu ekibin yönetimini gerçekleştireceksiniz. Düşmanlarınızı alt etmek için iki seçeneğiniz var. Silahlar veya kelimelerin gücü.
 
2021'de konsollar ve PC (Steam) için çıkacak.

Teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dustborn hikaye odaklı hikaye aksiyon macera oyun
Cyberpunk 2077 Fragmanındaki Gizli Mesaj Genişlemeler ve Ücretsiz DLC'lerin Sinyalini Veriyor NieR Replicant ver.1.22474487139… Yeni Fragmanı The Game Awards 2020 Etkinliğinde

Hudson51

9.12.2020 16:41:44

0
SJW'ler için güzel oyun olacak gibi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dustborn
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız