Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quake Live'ın Betası Bitti

 
     Quake 3'ün browserdan oynanabilir versiyonu olan Quake Live, uzun bir süredir beta aşamasında bulunuyordu. Bu uzun süreç, sonunda tamamlandı ve id Software, iki yeni ücretli ödeme modelini duyurdu. Beta'nın bitmesi ile birlikte, Quake Live'ı ücretsiz oynayabileceğiniz Standard üyelik devam edecek ve buna ek olarak Premium ve Pro üyelik paketleri eklenecek.
 
     Premium paketin ücreti aylık 1.99$ olarak belirlendi. Bu paketi satın alan kullanıcılar 20 yeni Premium haritada oynayabilecekler. Premium ödüller ve Freeze Tag oyun modu gibi yeniliklere erişebilecekler. Ayrıca kendi klanlarını kurabilecekler ve beş farklı klana üye olabilecekler. Maç istatistikleri ise altı ay boyunca kayıtta tutulacak.
 
     Pro paketin ücreti ise aylık 3.99$ olarak belirlendi. Bu paket Premium'un özelliklerini içerdiği gibi sunucu kurma, üç Standart üyeyi kendi oyunlarına ve Premium haritalara davet etme, Pro ödülleri ve on farklı klana katılabilme gibi özellikleri barındırıyor. Ayrıca bu pakette oyuncu istatistikleri 12 ay boyunca kayıtta tutulacak.
 
     Quake Live'a resmi sitesi üzerinden ücretsiz Standard üye olarak, arkadaş listeleri, tek bir klana girebilme, oyuncu eşleştirme ve 40 online haritada oynayabilme gibi özellikleriyle katılabilirsiniz. Oyunu, sadece internet tarayıcınız üzerinden kolayca oynayabileceğinizi unutmayın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Quake Quake III Quake Live id Software browser
Fallout: New Vegas Ön Siparişlerde Kardeşini Geçti Star Wars: The Old Republic'te Yeni Türler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız