Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

QuakeCon 2022'de Redfall için 30 Dakikalık Bir Gösterim Yapılacak

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Arkane Studios Austin'in oyunculara sunacağı açık dünya co-op birinci şahıs nişancı oyunu Redfall'ın QuakeCon 2022 etkinliğinde yer alacağı daha önce doğrulanmıştı. Ancak ne kadar süre bu etkinlikte yer alacağı belli değildi. Şimdi ise Bethesda, oyunun etkinlikte 30 dakika boyunca yer alacağını açıkladı. 30 dakikalık bu süre içerisinde oyundan yeni haberler, içerikler ve daha fazlasının sunulması bekleniyor.
 
Yalnızca iki hafta içinde, bu yıl topluluğa ve sevdikleri oyunlara odaklanmış bir QuakeCon, 2022'de bir yayın etkinliği ile dönüyor. Eğlence 18 Ağustos TSİ 19.15'te QuakeCon ön gösterimininde başlayacak ve hemen sonrasında TSİ 20.00'de id Software'den Marty Stratton'ın ana şovu kısa bir Hoş Geldiniz mesajıyla başlatmasıyla devam edecek. 
 
Redfall, 2023'ün ilk yarısında Xbox Series ve PC için çıkış yapacak.  
 
 
 
Ayrıca, Bethesda Türkiye olarak 19 Ağustos’ta Türkçe gerçekleştireceğimiz QuakeCon yayınının programına aşağıdan ulaşabilirsiniz:
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vg247 canlı yayın etkinlik oyun duyuru bsc
MultiVersus'un 1. Sezonu ile Dereceli Savaşlar Geliyor League of Legends 2022 Yaz Mevsimi’nde 8. Hafta Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Canlı Yayın Etkinliği
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız