Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pyre, Chaos on Deponia, Star Wars Jedi Knight: Dark Forces 2 ve Jedi Outcast Origin Access'e Eklendi

 
Electronic Arts Origin Access sisteminin kütüphanesine yeni oyunlar eklendiğini duyurdu.

Bunlar Supergiant Games'in spor rol yapma oyunu Pyre, Daedalic Entertainment'ın macera oyunu Chaos on Deponia ve LucasArts'ın Star Wars oyunları Star Wars Jedi Knight: Dark Forces 2 ve Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast.

Origin Access Basic aboneliği ile sistemin kütüphanesinde bulunan oyunları ücretsiz olarak oynayabilir, piyasaya çıkmadan yeni Electronic Arts oyunlarını 10 saat kadar deneyebilir ve Electronic Arts alışverişlerinde %10 indirimler alabilirsiniz. Origin Access Premier aboneliği ise Basic'in sunduğu tüm bu özelliklerin yanı sıra yeni çıkan Electronic Arts oyunlarına anında sınırsız erişim sağlıyor.

Origin Access Basic aboneliği aylık € 3.99, yıllık € 24.99. Origin Access Premier aboneliği ise aylık € 14.99, yıllık € 99.99.    

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER
Epic Games Mağazasının Yol Haritası Kullanıcı İncelemeleri, Mod Desteği ve Daha Fazlasını İçeriyor Carmen Sandiego Şimdi Google Earth'te

Uchigatana

17.3.2019 23:30:39

0
Pyre iyi oldu alacaktım parayı kurtardık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız