Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ps3'e Özel Sci-Fi RPG Oyunu ExOdyssey Açığa Çıktı

Exodyssey'in ana karakteri Harry Vicare , kökeni ve hangi ulustan olduğu bilinmeyen esrarengiz bir pilot.
Steambot Chronicles , kendilerine ait olan Exodssey isimli dijital sanat eseri üzerine kurulu olan ve bu eserle aynı ismi taşıyan sci-fi rpg oyununu duyurdu.

Steambot Chronicles , projenin PSN'deki popüler shooter oyunu Blast Factor'ün yapımcısı Blue Point Games ile birlikte hazırlandığını açıklarken , oyunun dağıtımını üstlenecek yayıncı bir firma arayışında olduklarını da dile getirdi.

Oyunun hazırlanan bir demosu ise dijital eserin 6 Ekim'de düzenlenen piyasaya çıkış partisinde video olarak gösterilmiş.

Steambot Chronicles ekibinin daha önce E.A, NCsoft, Ubisoft, Overbrook, Reel FX, Edge Of Reality, Cryptids,Disney Channel, Walt Disney Imagineering, Kings Isle Studios, Canal+, Blue Sky, Hasbro, abc family, Activision, Massive black.. gibi firmalarda çalıştıklarını ve Assassin's Creed, Turok Evolution, Prince of Persia, Farcry 2, Myst 4, Top Spin, Splinter Cell, Naruto:Rise of a ninja , Deus Ex 3 gibi projelerde yer aldıklarını hatırlatmakta fayda var.

Exodyssey dijital sanat eseri ile ilgili daha fazla bilgiye ve yayınlanan tanıtım videosuna buradan , oyunun demosundan alınan ekran görüntülerine ise buradan ulaşabilirsiniz.

kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Exodyssey Blue Point Games Steambot Studios
Assassin's Creed : Lineage Videosu Yayınlandı God of War 3'de DLC, SIXAXIS ve Daha Fazlası

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Exodyssey
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız