Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prometheus'un Yeni Videosu Nefesleri Kesiyor


     Sinema dünyasının en önemli yönetmenlerinden biri olan Ridley Scott, bildiğiniz gibi gene oldukça iddialı bir film ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Haziran ayında gösterime girecek olan Prometheus'un yeni tanıtım videosu, her zaman olduğu gibi nefesinizi kesebilir.
 
     Filmin bu yeni tanıtım videosunda ilk olarak Ridley Scott'ın daha önceki başarılı filmlerine dikkat çekilmiş. Alien, Blade Runner ve Gladiator gibi filmler ile büyük bir başarıya imza atan Ridley Scott, Prometheus ile de özellikle bilim kurgu severleri mest edeceğe benziyor.
 
     Bu videoda daha önce gözüken sahneler dışında yeni sahnelere de yer verilmiş. Özellikle sülük benzeri bir yaratık bu yeni tanıtım videosunun da en dikkat çeken kısımlarından birisi oluyor. Birçok çarpıcı sahnenin yer aldığı bu yeni tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Prometheus Sinema Ridley Scott
Naughty Dog'un Deneyimli Tasarımcısı Ayrıldı İngiltere Satışlarının Başında Prototype 2 Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hoid

1.5.2012 02:43:59

0
İşin içine ne zaman predatorler girdi alien serisi madara oldu umarım bu filmde AVP de yaptıkları hatayı yapmazlarda adam akıllı bir film seri izleriz

Repercussion

30.4.2012 23:11:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri İnception da bilim kurgu sayılıyor ya... Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş. Inception'un bilim kurguyla hiç bir alakası yoktur. Bir çeşit fantazidir. Kişisel olarak aşırı derecede sıkıcı ve kötü bulmuşumdur. Filme girdiğime gireceğime pişman etmiştir beni. İnsanı aptal yerine koyan, en küçük bir zeka belirtisi göstermeyen, budalaca bir film...
1-Inception'a bilim kurgu değil diyorsun 2-Sıkıcı ve kötü buluyorsun 3-İnsanı aptal yerine koyan, zeka belirtisi göstermeyen, budalaca bir film olarak görüyorsun Ne diyeyim kardeş şimdi yani senle zevklerimiz bayağı farklıymış :D Şimdi bunlara karşı görüşlerime geçersek: 1-Bilim kurgu demek, mantıklı bir sebebe dayandırılan kurgu demektir. Inception da tam böyle bir filmdir. Böyle bir şey olamaz diyemiyorsun çünkü. 2-Son yarım saatinden de heyecan almadıysan böbrek üstü bezlerin çalışıyor mu diye bir doktora görün bence. 3-Şu forumda sayfalarca hakkında teoriler ileri sürüldüğünü bilirim. Açıp konusuna da bakabilirsin. Genel olarak da hakkında onlarca teori olup da bir çoğu da gayet mantıklıysa o film zekice kurgulanmıştır.

BSC Misafiri

30.4.2012 23:00:18

0
İnception da bilim kurgu sayılıyor ya... Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş. Inception'un bilim kurguyla hiç bir alakası yoktur. Bir çeşit fantazidir. Kişisel olarak aşırı derecede sıkıcı ve kötü bulmuşumdur. Filme girdiğime gireceğime pişman etmiştir beni. İnsanı aptal yerine koyan, en küçük bir zeka belirtisi göstermeyen, budalaca bir film...

Curtius

30.4.2012 17:49:41

0
Bilimkurgu + gerilim + aksiyon + Ridley Scott = mükemmel film :)

Repercussion

30.4.2012 16:56:31

0
Blade Runner'ı adam taa ne zaman çekmiş ama hala oturup izlenebilir bir film. Cyberpunk'ın babası resmen Blade Runner. Bu da çok güzel görünüyor. Uzun zamandır adam gibi bir bilim kurguya açız resmen. En son Inception'ı izledim ondan sonra bu hayranı olduğum türün filmlerini izlemedim. Bu açlığı bastıracak gibi.

Wayward Son

30.4.2012 16:31:15

+1
quote:

Orijinalden alıntı: REV0

Acaba internette ME3'ün sonu için yapılan gibi bir kampanya yapsak Ridley ciddiye alırmı Bu arada; Blade Runner yeniden mi çekiliyor
http://screenrant.com/blade-runner-sequel-point-break-remake-sandy-145596/ http://www.deadline.com/2011/08/ridley-scott-ready-to-direct-new-version-of-seminal-sci-fi-film-blade-runner/ Durum budur hocam :) IMDB'de yazmasa da Ridley Scott'ın filmden bahsetmesi bile yeter. Gelecek sene sanırım açıklanacak detaylar, ya da Prometheus geçtikten sonra. Remake değil aslında, bir yarı devam film olacağı söyleniyor. Üçlemeye tamamlasalar müthiş olur.

REV0

30.4.2012 15:43:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son ME'nin filmi çekilecekse Ridley çeksin dedirten fragman serisine sahip Prometheus. En büyük temennim yeni gelecek Blade Runner'ın ilki kadar mükemmel olmasıdır. En sevdiğim ilk 5 film arasına kafadan girer BR. Yalnız fragmanda Alien esintileri yaldır yaldır geliyor. Ayrıca sonlarda meşhur Giger motiflerini de görüyoruz. Alien'ın başlangıcı olarak değil de yeni bir seri olarak tasarlamışlardır umarım.
Acaba internette ME3'ün sonu için yapılan gibi bir kampanya yapsak Ridley ciddiye alırmı Bu arada; Blade Runner yeniden mi çekiliyor

atacan12

30.4.2012 15:00:16

0
bu aralar pek güzel bilim kurgu çıkmıyordu.bu filmi merakla bekliyorum.

Serinyer

30.4.2012 14:40:49

0
3D İMAX'te ne bicim izlenir bu film.Şimdiden heyecanlanmaya başladım.

Wayward Son

30.4.2012 14:15:35

+1
ME'nin filmi çekilecekse Ridley çeksin dedirten fragman serisine sahip Prometheus. En büyük temennim yeni gelecek Blade Runner'ın ilki kadar mükemmel olmasıdır. En sevdiğim ilk 5 film arasına kafadan girer BR. Yalnız fragmanda Alien esintileri yaldır yaldır geliyor. Ayrıca sonlarda meşhur Giger motiflerini de görüyoruz. Alien'ın başlangıcı olarak değil de yeni bir seri olarak tasarlamışlardır umarım.

satantribal

30.4.2012 13:24:22

-1
off bunu imax de izlemek var avatara bin basacak..

artenis

30.4.2012 12:52:57

+1
Uzayda insalığın köklerini arayan ilk film 1960larda çekilen A Space Odyssey 'dir - Onu FULLHD izlemenizi öneririm - Bu filmde de ondan alıntılar var görünğyor (Tarihteki en iyi ilk 100 film içindedir)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız