Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Project Eternity İçin Konsol Planı Yok


    Obsidian Entertainment'in Project Eternity isimli Kickstarter projesi adına yapılan bağışlar 2 milyon dolara yaklaşmış durumda. Bağışların kapanmasına halen uzun bir süre varken, Obsidian oyunla ilgili ayrıntılar paylaşmaya devam ediyor.
 
    Firmanın CEO'su bugün, diğer platformlar adına konuştu. Konsol planları hakkında bir soru soran siteye Feargus Urquhart, "Hayır planımız yok. Amacımız RPG türünün güzel günlerine, köklerine geri dönmek ve bunu klavye, mouse ikilisiyle yapacağız. Demek istediğim konsoldaki RPG'ler güzel değil anlamını taşımıyor, sadece bu oyunlar farklı bir hava taşıyor." sözlerini söyledi.
 
    Konuyu örneklendiren isim, "Konsollara çıkan Baldur's Gate: Dark Alliance ile PC'ye çıkan Baldur's Gate II arasında çok büyük farklar var." eklemesini yaptı.

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg obisidian entertainment pc kickstarter project eternity
Saints Row: The Third – The Full Package Geliyor MoH: Warfighter, Size Patlayıcı Eğitimi Veriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.9.2012 10:50:56

0
Sonunda. PS3'de Dragon's Age: Origins'i oynadığımda baya zevk almıştım, konsolda da güzel RPG oyunları olabiliyor ama adama kesinlikle katılıyorum, PC RPG'si köklerine dönmeli.

Sam.Fisher

24.9.2012 22:52:49

0
İnşallah, epey epey iyi bir oyun olur da, PC'nin de güzel bir exclusiveı olmuş olur :) (Strateji oyunları PC için tek yetmiyor tabi)

Tokuchi Toua

24.9.2012 21:18:56

0
MrsZombi Durup dururken niye böyle yorumlar yaparsınız anlamam daha nasıl bir oyun olduğunu bile tam olarak bilmeyen bir kişinin sırf pc düşmanlığı yüzüden(bunu da anlamış değilim sen pc'yi kullan her işin için ama oyununu işsiz oyunu ne alakaysa) böyle gereksiz bir yorum yapıyor.Böyle genellemeler yapmak çok saçma gerçekten.

MrsZombi

24.9.2012 21:09:05

-4
Ay ay çok lazımdı zaten.İşsizlerin oyunu pccilerin oyunudur zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pillars of Eternity
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız