Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pro Evolution Soccer 2021 eMilli Takım Seçmeleri 1. Eleme Etabı Tamamlandı!

 
     Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Pro Evolution Soccer 2021 oyunu için düzenlenen eMilli Takım Seçmeleri 1. Eleme Etabı tamamlandı. PES 2021 eMilli Takım Seçmeleri 1. Eleme Etabı şampiyonu Emir "Emirunal39_" Ünal oldu.
 
     Emir "Emirunal39_" Ünal, TESFED Türkiye Kupası PES Şampiyonu Erman "Simegal_Erman" Gökdemir'i yenerek büyük finale adını yazdırmayı başardı. 
 
     Pro Evolution Soccer (Konami) 2. Tur Seçmeleri'nin başvuruları 11 Ocak'ta başlayacak ve 17 Ocak tarihinde tamamlanacak. 21 Ocak Perşembe günü ise büyük finale kalan adaylar duyurulacak. 
 
    Doğrudan Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen seçmelerde 2020-2021 sezonunda FIFA'nın düzenleyeceği eNations Cup ve UEFA'nın düzenleyeceği eEuro 2020 turnuvalarında ülkemizi temsil edecek olan eMilli Takımı oyuncuları belli olacak.
 
    Türkiye’de ikamet etmekte olan ve FIFA ya da PES’te kendine güvenen herkesin katılımına açık olan seçmelere katılmak için battlefy.com web sitesi üzerinden seçmelere kayıt olmak mümkün. Başvuruda bulunan katılımcılar, elemelerde turnuva ağacındaki rakipleriyle birbir eşleşecek. Elemeler sonucunda FIFA ve PES için 4’er oyuncu, eMilli Takım forması giymeye hak kazanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The King Of Fighters XIV Ultimate Edition PS4 için Çıktı Eski Santa Monica Geliştiricisi Yeni God of War'un PS4'e de Geleceğinden Emin

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız