Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prince of Persia: The Two Thrones için kamera sorunlarını düzelten mod yayınlandı

 
 
Mod geliştiricisi 'Dawid Freeman', Prince of Persia: The Two Thrones için yeni ve resmi olmayan bir mod yayınladı. Bu mod oyunda bulunan kamera bakış açısı sorunlarını düzeltiyor ve daha stabil bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor.
 
Fan yapımı mod ile beraber kamera sorunları ortadan kaldırılıyor
 
 
 
Bu resmi olmayan mod, sabit kamera açılarında ve hareket halindeki kamera görüntüsünde can sıkıcı merkezlenme durumunu ortadan kaldırıyor. Mod ayrıca çapraz açılı kamera desteğini de bünyesinde barındırıyor ve fare ile kamerayı hareket ettirirken ve etrafı görmek isterken daha sağlıklı bir oyun deneyimini bizlere aktarıyor.
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan Prince of Persia: The Two Thrones, 2005 yılında piyasaya sürüldü. Eski bir yapım olan oyunu yeniden oynamak isterseniz bu moda bir göz atmak isteyebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan bu moda aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
Tanıtım fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Prince of Persia The Two Thrones kamera düzeltme mod
Meta Quest 2023 Etkinliğinde Duyurulan Tüm VR Oyunlar: Tam Liste Final Fantasy VII Rebirth Yönetmeninden Yeni Açıklama: Geniş Özgürlük Sunacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

8.6.2023 19:40:50

0
Ne oyundu be. Çoğunluk Warrior Within dese de üçlemede en sevdiğim oyun buydu. Speedrun yapıyordum bir ara sürekli kısalıyordu bitirme sürem takıntı yapmıştım. Final dövüşü falan ne kadar epikti. Seneler geçmiş üzerinden.

BSC Misafiri

4.6.2023 13:42:11

0
eskiden oyunlar ne güzelmiş..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prince of Persia Trilogy
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız