Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prey Twitter Hesabı Ay ile İlgili Bir Genişleme Paketinin Sinyalini Veriyor

   Arkane Studios, geçtiğimiz yılın mayıs ayında çıkış yapan Prey'e yeni içerik geleceğinin sinyalini veriyor.
 
   Prey'in resmi twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ay ile alakalı bir içeriğin geliştirildiğini işaret ediyor. Paylaşılan GIF'te de "Orada ne olduğunu gerçekten biliyor muyuz?" yazıyor.
 

   Arkane Studios, Dishonored 2 çıktıktan bir yıl sonra oyuna Death of the Outsider adlı bağımsız bir genişleme paketi çıkardı. Buna benzer bir durum Prey için de gerçekleşebilir.
 
   Ayrıca Bethesda Softworks E3 2018 basın konferansının 11 Haziran 05:30'da düzenleneceğini açıkladı. Duyurunun bu etkinlikte yapılması muhtemel.

Bu haberin bağlantısı
URL
arkane bethesda action aksiyon prey prey 2 bilim kurgu psikoloji
Armature İki Yeni IP Üzerinde Çalışıyor PlayStation VR Oyunu Bravo Team için Yeni Bir Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

7.3.2018 00:08:44

+1
Prey aşırı iyi bir oyundu. Gösterdikleri videolardan belli olmuyor ama System Shock'un direk ruhani devamı diyebiliriz. Bioshock en sevdiğim serilerden bir tanesidir ama System Shock'un ruhunu taşımak konusunda Prey daha başarılı bir oyundu. Normalde bitirdiğim oyunları direk anında tekrar oynamam hatta uzun bir süre geçmesi lazım fakat Prey'e hemen tekrar baştan oturmuştum. Oyunun sonu dışında beğenmediğim hiç bir yanı yok ki sonu da kişiden kişiye göre değişir. Umarım Arkane gibi bir firma Prey'e devam eder ya da benzer yeni oyunlar çıkarır.

BSC Misafiri

5.3.2018 19:29:36

+1
Çok zor oyun. Adami kanser eder bence ipin ucunu kaçırmışlar.. Eğlenemiyorsun

Guest-2C5CD639E

5.3.2018 13:51:39

+1
Prey 2017 yılının güzel oyunlarından biriydi ama çok altta kaldı. Ayrıca fiyatı 49 liraya kadar düştü. Bu tarz oyunlar fazla çıkmıyor, destek çıkmak lazım.

Settlers

5.3.2018 12:28:13

+1
Oooo harika. Çok sevmiştim ana oyunu, bunu da merak etmeye başladım şimdi. Bu arada, BSC üzerinden yorum atamıyorum. Gönder düğmesi yok, bazende giriş yaparken hata veriyor. Ne ola ki sorun?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prey
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız