Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Predator: Hunting Grounds 24 Nisan 2020'de PS4 ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici IllFonic, Predator: Hunting Grounds'ın 24 Nisan 2020'de PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Çok tutulan bilim kurgu korku serisi Predator'a dayanan bu etkileyici asimetrik çok oyunculu nişancı oyununda korkunuzu zapt edin. Güney Amerika'nın bunaltıcı ormanlarına girin ve sadece soğukkanlı insanların hayatta kalacağı ölümcül bir kedi fare oyununda üzerinize düşeni yapın.

Bir grup arkadaşınızla seçkin bir itfaiye ekibinin üyesi olun ve pompalı tüfeklerden keskin nişancı tüfeklerine ve daha fazlasına kadar hedefleri alt ettiğiniz paramiliter görevleri tamamlayın.

Yalnız tetikte kalmalısınız, Predator'un akrobatik ölüm makinesini kontrol eden bir oyuncu, ölümcül Plasmacaster dahil olmak üzere egzotik uzaylı teknolojisiyle saldırı ekibini izliyor.

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Predator: Hunting Grounds sony predator 1 vs 4
Superliminal 2020'de PS4'e Geliyor Babylon’s Fall için İlk Oynanış Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DreH

10.12.2019 22:02:57

0
Predatorleri itinayla oyun dunyasina sacma sapan sokmalarina sasiriyorum hala.Thomas kardesler ciksada varsa herseyiyle guzel yapicak bi studyo alin size Predatorlerin hikayesi deyip cikarip masaya vursa.Dostumun dedigi gibi bu predator:Çıntig gubre cikmasada olur.Fragmandan cogu sey les ve ayni resmen cok bilindik seyler uzerinden prim yapma pesine dusmuler .

Winter Is Coming

10.12.2019 19:53:43

+1
çıkmasada olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Predator: Hunting Grounds
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız