Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Popüler MOBA Oyunu Smite, Steam'e Geldi


     Geçtiğimiz hafta geliştiricisi tarafından yapılan açıklamada kısa süre içinde Steam'e geleceği duyurulan popüler MOBA oyunu Smite, nihayet Steam'deki yerini aldı.
 
     MOBA oyunlarının çoğunun aksine üçüncü kişi kamera açısı ve klasik WASD kontrollerini kullanan Smite, Steam'e özel başarımlar da içermeke. Ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz oyunun çıkışı şerefine şimdiye kadar çıkmış ve çıkacak bütün oynanabilir karakterleri barındıran Ultimate God Pack indirilebilir içeriği de %33 indirimle satılmakta.
 
     Smite'ın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMO F2P Hi-Rez steam release
Rise of the Tomb Raider'da Arkadaşlarınızla Rekabete Girebileceğiniz Özellikler Bulunacak Steam'in Hafta Ortası İndirimlerindeki Konuğu Grim Fandango ve Devil May Cry
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BB2CECC18

9.9.2015 09:38:26

0
Ultimate god pack ile tüm tanrıların kilidini açıyorsunuz ve gelecek olan tanrılarda açık olarak geliyor mükemmel bir şey.Oynayarak ve her gün giriş yaparak gelen gemlerlede sevdiğiniz tanrıya skinlerinizi alırsınız. Hots lol denedim izometrik kamera ve mouse ile tıklama bana göre çok kötü.Smite tps bakış açısına sahip aksiyonun içine dalıyorsunuz

BSC Misafiri

9.9.2015 09:33:16

0
her paralıya dayalı oyun güzeldir diye birşey yok HotS bende oynuyorum karekterlerin hepsi açık ama Smite kadar zevk vermiyor.

qrolica

9.9.2015 08:56:32

0
aynen First Blood:Er Meydanı varken böyle çöpleri oynamayın

tvdoynr

8.9.2015 22:34:54

+1
Bence ikiside çöp arkadaşlar

Muhammed310

8.9.2015 21:57:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: Vinewood HotS varken kim oynar bu çöpleri
Smite çöp mü tam tersi olmasın hots da bazı eksikler var mesela altın biriktirip item alamıyorsun buda strateji gerektiriyor o yok işte haritalar küçük kısa ve basit olmuş 20dkda bitirirsin karakterler de pahalı nasıl zevk alabilirsin ki bu oyundan.

Vinewood

8.9.2015 20:54:30

-3
HotS varken kim oynar bu çöpleri
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Smite: The Game
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız