Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon'dan Esinlenen MMO Temtem için Anime Tarzı Fragman Yayınlandı

 
Yayıncı Humble Bundle ve geliştirici Crema Games, Pokemon serisinden esinlenen çok oyunculu yaratık toplama macera oyunu Temtem için anime tarzı yeni bir fragman yayınladı.

Temtem'de oyuncular güzel ve renkli bir dünyada maceraya çıkarak Temtem adlı yaratıkları yakalamaya çalışacak, diğer eğitmenlerle savaşacak, kendi evini özelleştirebilecek, bir arkadaşınızın macerasına katılabilecek ya da oyunun yaşayan çevrimiçi dünyasını keşfedebilecek.

Oyun yarın, 21 Ocak 2020'de, Steam'de erken erişime açılacak. Tam sürüm PC'nin yanı sıra PlayStation 4, Xbox One ve Switch için de çıkacak fakat çıkış tarihi daha belli değil.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Smazee Crystle Houchic Pokemon benzeri oyun Temtem oyun
PlayStation 4 Kutulu Oyunlarında Yarıyıl Tatiline Özel İndirimler Dying Light 2 de Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

darkdiva

21.1.2020 15:27:38

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Canavar tasarımları rezil diyen arkadaş pokemon sword yada shield canavar tasarımlarına bakta konuş daha hepsini görmeden camur atıyorsun. Mesala elma turtası pokemonu senin için en iyi tasarım olmalı
Sword & Shield'daki 8.nesil pokemonlar genel olarak müthiş tasarımlara sahip. Arkadaş doğru söylemiş bence de, oyundaki yaratıklar çalakalem çizilmiş gibi.

BSC Misafiri

21.1.2020 13:18:04

+2
Canavar tasarımları rezil diyen arkadaş pokemon sword yada shield canavar tasarımlarına bakta konuş daha hepsini görmeden camur atıyorsun. Mesala elma turtası pokemonu senin için en iyi tasarım olmalı

alsndnz

21.1.2020 09:35:00

0
canavar tasarimlari cok rezil
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Temtem
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız