Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon'a Şok Edici Açıklama Gelecek


 
     Pokemon hayranları şu sıralar Pokemon Heart Gold ve Soul Silver ile özlemlerini gideredursun Pokemon kanadından önemli haberlerde gelmeye devam ediyor.
 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda Japonya'da yayın yapan CoroCoro Magazin beşinci nesil Pokemonları barındıracak oyun için ilk görseli oyunseverler ile paylaşmış ve oyunun bu sene içerisinde Japonya'da piyasaya çıkacağını belirtmişti. Dergi yeni Pokemon'lardan Zorua ile onun gelişmiş hali Zoroark'ı okuyucularına tanıtmıştı.
 
     CoroCoro dergisi bugün yaptığı açıklama ile önümüzdeki sayılarında yeni Pokemon için şok edici bir açıklama yapacaklarını duyurdu.
 
     Bu yeni açıklamanın ne olduğunu öğrenmek için önümüzde en fazla bir haftalık bir süre bulunuyor.  merakla bekliyoruz. Yeni haberi bekler iken Quilava'mı biraz daha geliştireyim :)
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pokemon soul silver pokemon herat gold nintendo ds rpg
Left 4 Dead'a Farklı Bir Bakış Super Street Fighter 4 Arcade'e de Gelecek

n0.pRobLem

5.4.2010 12:51:44

0
Muhtemelen yeni nesil Pokemon oyunu, 3DS için duyurulacak. Ancak "emekleyen" oyun sisteminde artık değişikliğe gitme vakti geldi. Sistem, oyun gidişatı ve animasyonlarda değişiklik yapmalılar. Tamam zaten hikayenin cok büyük bir rolü yok Pokemon serisinde ama oyun mekaniklerinin artık gelişmeye ihtiyacı var. Bakalım ne çıkacak karşımıza; Game Freaks'e güvenim tam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokemon Heart Gold / Soul Silver
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız