Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Unite, Switch, iOS ve Android'e Geliyor: Çıkış Tarihleri Açıklandı

 
 
The Pokemon Company ve TiMi Studio Group, Pokemon Unite'ın Temmuz'da Switch, Eylül'de ise iOS ve Android için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Geliştirici ekip Switch, iOS ve Android için platformlar arası oynama özelliğinin de geleceği onayladı. Oyuncular, cihazlar arasında ilerlemeyi senkronize etmek için Pokemon Trainer Club hesaplarını veya Nintendo Hesaplarını tüm platformlarda kullanabilecekler.
 
Oyun hakkında
 
Pokémon Unite, TiMi Studios tarafından geliştirilen ve Android, iOS ve Nintendo Switch için The Pokémon Company ile Tencent'in ortaklığı tarafından yayınlanan yeni, oynaması ücretsiz, çok oyunculu bir çevrimiçi savaş arenası video oyunudur. Oyun 24 Haziran 2020'de Pokémon Presents sunumunda duyuruldu. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu pokemon
Platform Oyunu Onirike 29 Haziran'da Çıkış Yapacak Boomerang X, 8 Temmuz'da Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arnavut_efe

18.6.2021 08:30:25

0
benimde uzun zamandır beklediğim oyun grafikleri betasından daha güzel görünüyor switchte/mobilde durmadan oynayacağım oyun olacak :))

lamuarte

18.6.2021 01:08:32

+1
Mobil oyunlarla pek aram yoktur ama şu oyunu gerçekten uzun süredir bekliyorum. MOBA gibi ama tam olarak da değil. Yani MOBA'dan keskin olarak ayrılan yönleri var. Oynanışı da zevkli gibi. Ayrıca Pokemonlu batak çıkarsalar sırf Pokemon yüzünden onu seçerim. Böyle bir gerçek de var
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız