Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Sword ve Shield'deki Yeni Pokemonların Sıralı Tam Listesi Yayınlandı

 
15 Kasım 2019 tarihinde piyasaya sürülecek olan Pokémon Sword & Shield oyununda bulunacak olan Pokemonların bir listesi ortaya çıktı. 
 
Grookey (başlangıç)
Scorbunny (başlangıç)
Sobble (başlangıç)
Gossifleur
Eldegoss
Wooloo
Corviknight
Drednaw
Impidimp
Zacian (efsanevi)
Zamazenta (efsanevi)
Alcremie
Yamper
Rolycoly
Duraludon
Galarian Weezing
Galarian Zigzagoon
Galarian Linoone
Obstagoon
Morpeko
 

 
Pokemon Sword ve Pokemon Shield oyunları Galar bölgesinde geçecek. Galar pastoral kırsal alanlar, modern şehirler, yoğun ormanlar ve karla kaplı dağlardan oluşan farklı ortamlara sahip geniş bir bölgedir. Orada yaşayan insanlar ve Pokemon'lar endüstrileri geliştirmek için birlikte çalışmaktadırlar. Hayranlar Şampiyon olma yolunda Galar bölgesindeki çeşitli spor salonlarını ziyaret etme şansına sahip olacaklar.

Pokemon Sword ve Pokemon Shield'da macera üç yeni Pokemon'dan biri ile birlikte başlayacak. Grookey, Scorbunny veya Sobble. Grookey çim tipi şempanze Pokemon ve biraz yaramaz ve sınırsız bir merak ile dolu. Scorbunny ateş tipi tavşan Pokemon ve enerji ve patlayıcılık ile biliniyor. Son olarak Sobble su tipi su kertenkelesi Pokemon su içinde kendini gizlerken saldırılar yapabiliyor. 
 

Yeni Pokemonlar için bir de fragman yayınlandı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN Pokemon Sword and Shield Nintendo SWITCH yeni pokemonlar fragman
WWE'nin Emektar Geliştiricisi Yuke's ve 2K Yollarını Ayırıyor Ark: Survival Evolved İçin 2 Bölümden Oluşan Eklenti Paketi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.8.2019 20:28:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: arnavut_efe pokemonu çok seviyorum 29 yaşıma geldim hala bütün filmlerini dizilerini izledim oyunlarını oynadım ama bu son dizisi ve oyunu çok baydı artık pokemonun yeniliğe ihtiyacı var. nintendodan bi paçasını kurtarsalar güzel bi oyun çıkarsalar keşke
Nintendonun marka üstünde %32’lik bir hakkı var ve Game Freak yani oyunları yapan stüdyonun gram sahibi değil. Pokemon oyunlarını Nintendo yapmıyor anlayın artık. Eğer ortada bir mutsuzluğunuz varsa birazda markanın diğer iki hak sahibi olan Game Freak ve Creatures stüdyolarını suçlayın.

arnavut_efe

9.8.2019 15:13:21

0
pokemonu çok seviyorum 29 yaşıma geldim hala bütün filmlerini dizilerini izledim oyunlarını oynadım ama bu son dizisi ve oyunu çok baydı artık pokemonun yeniliğe ihtiyacı var. nintendodan bi paçasını kurtarsalar güzel bi oyun çıkarsalar keşke
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız